Saturday, March 19, 2011

SIZUKA's First GiveAway :) [Sticky Post]

Assalamualaikum & Hello :)

Welcome to Sizuka-World-Of-life kepada warga homo sapiens sekalian.Selama 3 tahun berblog, this is my first GA, so hopefully it will be successful.kalau yang ini sukses, makanya sebelum saya balik Msia hujung tahun ni insyaAllah saya buat contest pulak :).So, harap-harapnya mendapat sambutan daripada segenap pelusuk dunia *tu dia nak exaggerate dah*.kalau tak dapat sambutan, dapat rambutan pun tak apa HAHAHA.

baiklah.sebelum saya merepek secara lebih kerepek lagi, jomlah tengok terma & syarat penyertaan.gitewwwwww [lempang diri sendiri].

  • warganegara Malaysia, yang ada di Malaysia[nanti senang nak pos hadiah].terbuka kepada semua peringkat umur.tak ada kategori belia,wirawati ataupun veteran.nehi nehi.
  • haruslah punyai blog.tak kisahlah dot blogspot ke, dot wordpress ke, dot com ke dot apabenda lagi lah yang wujud.mesti blog, bukan blok blok asrama ataupun blok batu bata.
  • nak follow sila, taknak follow tak apa.tapi segala urusan pasal contest ni saya akan update ikut blog je.makanya, stay tuneeeeeeee :D
kalau semua layak, baguslah.so, kalau nak join, ini cara-caranya :

  • buat satu entri dalam blog anda, pasal blog saya.supaya situasi tidak menjadi tegang & kucar-kacir, dalam bahasa senangnya buat review tentang blog ini.tajuk bebas.
  • tidak perlu 1000 patah perkataan.10 patah perkataan pun boleh jadi, asalkan kreatif dan boleh buat saya suka hati.makanya, jumlah perkataan ialah bebas.
  • ikut kreativiti masing-masing.siapa kreatif dia menang.kalau nak dapat hadiah, kena pandai bodek bodek tauke, ye tidak?HAHAHA.

ini hiasan semata-mata

dan lengkapkan slogan "saya suka blog sizuka-world-of-life kerana .....[tidak lebih 25 patah perkataan]

lepas dah siap buat entri, publish & tinggalkan link entri anda di bahagian komen di bawah post ini :)

Hadiah [khas dari NZ]:

Keychains






Pens



Fridge Magnets






saya akan pilih 6 entri bertuah, yang mana pemilik blog-blog berkaitan boleh memilih hadiah mana yang berkenan di hati.siapa cepat dia dapat.senang je kan?

mungkin, saya akan tambah lagi hadiah kalau ramai yang join.hehe :)

anddddddd ada special prizes for 2 lucky blogs :).yang ini kriteria dia rahsia, tapi macam yang saya cakap dekat atas tadi lah, stay tuneeeeee :)

  • Sizuka's BEST Slogan
  • Sizuka's SPECIAL Awards
basically, rasanya semua faham nak buat macam mana kan?kalau tak faham, jangan segan-segan bertanya.malu tanya sesat jalan.hehe~

email: izzatinur33@yahoo.com

tarik tutup penyertaan : 15 APRIL 2011.00.00am [waktu Malaysia okayyy] buat waktu New Zealand karang payoh pulok :P

36 comments:

i am S!L4H.. said...

fuyohhhh mcm byk je nk kne alert ni. bhahahah

wahhh, siz, nk semua gmba tu... ngeeee
comeyyy~

sizuka[Izzati] said...

@silah: nampak complicated bukan?ahhhhh menci ah camni.takpe takpe.kejap nak ubah.

Schubert Serenade said...

kak izati...kahkah...u kakak ke??nak keychain n fridgemagnet tuu!!hehe..
tarik tutup bilaa??bilaa2 jela ye..xpyh la ade tarik tutup..hehe.

sizuka[Izzati] said...

@schubert: HAHAHA.takdelah mane de kakak.i adik lah KAHKAH.ke kite sebaya?entah.1989?cantik kan?kehkeh.mane de tarikh tutup lg nih.tgh fikir.ngehhh.haish kalau xde tarikh tutup alamatnya hadiah nih i smpan sndiri aje lah.HAHAHAHA.

TunTeja said...

woahh gitu~~~~~ nak join! tp kalo lambat2 sket post takpe kan?? *nak carik idea* aiceh!

NOOR FATIN said...

bkal join! hehehe nak FM tu..wuu..

Amirrah Zawani said...

wahh nak hadiah jugak.. insya Allah kalo free2 time i join :)

sizuka[Izzati] said...

@tun teja: gitewww kan.HAHA.boleh boleh.carilah idea sehingga ke negeri china.hakhak~

@noor fatin: ehehe okay~!

@amirrah: hehehe okay.ajak reramai lagi~!

budak hitam said...

siap sudah...

http://kamibudakhitam.blogspot.com/2011/03/sizukas-first-giveaway.html

habis belasah ni.. hehe...

jaa64 said...

joined!!!

http://jaa64.blogspot.com/2011/03/sizukas-first-give-away.html

sudilah baca..heeee(^_~)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

join2!!!

http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/03/sizukas-first-giveaway.html

lalala...

fyna said...

tomey2 je adiah GA tue..
:)

sizuka[Izzati] said...

@fyna: hehe comel kan.mehlah join :)

NzA said...

2-3 hari xjengah...ada GA ye....

sizuka[Izzati] said...

hehe.aah baru buat.first GA :D

Prince Halilintar said...

ok prince dah siapkan GA sizuka ni..jemput tgk ye:

http://marilalulalang.blogspot.com/2011/03/sizukas-first-giveaway.html

Ila Aqilah said...

mentang-mentang bakal cikgu, dia punya contest mcm nak jawab soalan pekse..haha..mau join! bila akak dah sedia, akak linkkan entri akak eh? thee..nak hadiah dr NZ tu!!

sizuka[Izzati] said...

ahahaha.mcm soklan pekse ke?bleh apply keje dkt lembaga peperiksaan lah cmnih.hahaha.

buleh buleh.ajak reramai lagi.hehe~

cIk JanNah said...

cik izzati!!
kite kan dah join jugak..meh tengok meh.

http://glamarousgurl.blogspot.com/2011/03/sizukas-first-giveaway.html

:P

sizuka[Izzati] said...

hehe okay cik jannah~!menerjah sekarang~!

ciEk NiENa said...

wah, beshnya.. adiah dr oversea tu.. nak join.. but agak bizi lately.. huhu..

sizuka[Izzati] said...

hehehe.takpe.boleh je join lepas dah senang sikit nnti :P

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sukenyeerrr fridge magnet tu..lmbt lg nak tutup..harap sempatla join nnt..

i am S!L4H.. said...

bole lg ke ni siz? bru wat nih

http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/2011/03/sizuka-izzati-pinky2-girly-bole-hahaha.html

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: hehehe boleh boleh.insyaAllah sempat :D

@silah: bolehlah boleh datang kerumahku.tetiba kan.okay checked~!

chenta said...

nak fridge magnets tu!!!

nnt isnin i bikin entry utk join ini GA ye, darling..tunggu!

sizuka[Izzati] said...

hehe okay!!

Schubert Serenade said...

http://blogakusukatiakula.blogspot.com/2011/04/ga-by-cik-sizuka-aka-cik-izzati.html

cik sizuka....gua dah juin lu punye GA!!panjang wooo wa punye merepek meraban untuk lu...kiki..take care:))

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHAHA checked!

chenta said...

ni entry i untuk u..ngee

http://sukasukisya.blogspot.com/2011/04/sizuka-world-of-life-first-give-away.html

sizuka[Izzati] said...

checked~!:D

che'ila said...

yay...dah./
http://sayangsekalisekala.blogspot.com/2011/04/sizukas-first-giveaway.html

NOOR FATIN said...

salam. sy join!!

id: noor fatin

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/sizukas-first-giveaway.html

:) check tau!! ok x? hehe

Cik Aada said...

cik sizuka, teman masuk GA ni kat sini:

http://dasoufieyz.blogspot.com/2011/04/teman-nak-jugak-join-ga-dari-new.html
moh le review jap. ahaks =)

erin zuraini said...

saye pown nak join gak...huhuhuhu

sizuka[Izzati] said...

dah tutup dah.sori tau.tggu lain kali pulak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...