Tuesday, May 24, 2011

nak mintak tolong :)

dengan rendah hati dan malu tapi mahu, saya mahu pinta kerajinan & masa anda, anda dan anda untuk tolong vote untuk foto-foto yang dipertaruhkan demi sebiji kamera.ecehcehcehceh.walaupun sebenarnya peluang untuk menang ialah ibarat sailormoon dan pokemon, tapi insyaAllah kalau murah rezeki siapa tahu kan?insyaAllah.

cara vote ialah sungguh sangat mudah.tak perlu vote tiap-tiap hari.hanya sekali seumur hidup.yang penting, punya Facebook.kalau sudah punya Facebook, hanya klik link yang terdapat dibawah, dan klik LIKE.

ada dua foto.kalau mahu vote yang ini, boleh klik sini :)

kalau nak vote yang bawah ni, boleh klik sini :)

kalau nak LIKE dua-dua, boleh klik dekat dua-dua link.hehe~

jasa baik dan budi serta masa kalian sangatlah dihargai.first time masuk competition yawww.nervous tak hengat dunia dah nih.HAHAHA.

TERIMA KASIH DAUN KARI SEMUA~!*belon letupletup riben sanasini*

38 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

done...hehehe

sy pun ada jgk join contest mata cantik ni link nya kalo sudi like la jgk...mekasey...

like page ni http://www.facebook.com/pages/Sweetpink-Lens-Shoppe/204372419586222 then like my pic
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=212340038789460&set=a.212336662123131.52728.204372419586222&type=1

kalo mo remove comment ni pun xpa...sorry sbb sesakkan ruang komen...;(

sizuka[Izzati] said...

hehehe nanti sizuka vote ea :)

bunga said...

cantikkk..

shera haifa said...

sis i'm done 4 u..

vote for me also
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=150949424974205&set=a.142838719118609.29909.120645448004603&type=1&theater.
but 1 st must like the page..
TQ

sizuka[Izzati] said...

@bunga: thanks :)

sizuka[Izzati] said...

@shera: hehehe dah like dah :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak dah like dua-dua..kalau menang akak nak hadiah sizuka kena ambik gambar akak satu keluarga free of cgarge..hahaha

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: HAHAHA insyaAllah kalau murah rezeki.boleh aje :)thanks cik betty :)

*Miss Syahnia* said...

first time dtg sini ;)

cntik pic tu..mdahan bjaya
misi cik sizuka..

ain tlg vote!

Prince Halilintar said...

ok, prince tlg vote utk sizuka..eh, dpt kamera slr ke???heehee

sizuka[Izzati] said...

@miss syahniah: hehe thanks ain :)

sizuka[Izzati] said...

@prince halilintar: hehe thanks prince.mudah-mudahan kalau smpai final ada lah can nak dpt kamera tu.heee~

Ryna Tri Asmara said...

kak sizuka :D i voted for you :D goodluck k ;)

sizuka[Izzati] said...

thanks ryna :)

nabilah_2908 said...

hehe...apa kaitannya antara sailormoon & pokemon ? :)

ok...dh like2 dah...dua2 sekali...

good luck..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PAKAI BOTOX KE ??

Nailah Azman said...

Dua-dua akak vote dah!
Good Luck!

Errr ..
JANGAN LUPA RANTAI BURUNG HANTU! :p

sizuka[Izzati] said...

@nabilah: hehehe thanks nabilah~!

sizuka[Izzati] said...

@kak nailah: thanks kak nailah~!

HaFizaH aYu said...

dont worry...ayu akan vote k

sizuka[Izzati] said...

thanks ayu :)

NOOR FATIN said...

dah vote dah!! hehehe :)

sizuka[Izzati] said...

@fatin: thanks~!!!:D

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

suda vote

sizuka[Izzati] said...

thanks kak :)

NzA said...

malu2 lak ye..nnti jap lagi akak klik n klik...

Schubert Serenade said...

dah vote dah makcikk!!!rinduuuu u banyak100x!!!haha...
sehat ke???xbalik mesia??
btw, saya dah vote..suka gmbr yg 2nd tu...cantik~~~:))

ciEk NiENa said...

semoga berjaya yea izzati.. i've vote for u ;) huhu

sizuka[Izzati] said...

@sis nza: heheh thanks kak :)

sizuka[Izzati] said...

@schubert serenade: thanksssss una~!hahahaha rindu sungguh2 tak tipu.alhamdulillah sehat2 sajork.balik ujung taun ni mehhh.kekeke.thanks una~!*HUGS*

sizuka[Izzati] said...

@ciek niena: hehe thanks ciek niena :)

ASaDa RyutaRo said...

nak upah! hahahahaha

sizuka[Izzati] said...

ciskek!HAHAHAHA.

nadirah aziz said...

akak saya dah like sbb saya suke tgk pic ni..nnti boleh belanja mkn ni..hehehe..

sizuka[Izzati] said...

thanks nadirah~!insyaAllah kalau murah rezeki boleh belanja semua orang!heee~

i am S!L4H.. said...

perghhh. smart nye gmba bwh tuuuuu.
nak jugakkkkk
*tbe2*

gud luck pinky2 bebeh. ;)

sizuka[Izzati] said...

hahahaha thanksssss silah tembikai susu~!

chenta said...

dah vote dah ^__^

sizuka[Izzati] said...

thanks sya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...