Tuesday, May 10, 2011

of Shopping Diary

shopping diary?macam glams habis kan nak ada shopping diary sendiri.HAHA.lepas tu menangis mengenangkan duit yang berterbangan bagaikan dedaunan kering T_________T.but I don't have one.yes I am a-shopping-maniac, tapi takdelah sampai nak tulis diary tentang shopping.nanti kalau mak jumpa, haruslah kena perli sehingga ke akhir hayat.dannnnn kalau saya dapat tengok berapa yang saya dah habiskan untuk shopping sahaja, serius mesti rasa macam nak tumbuk diri sendiri.

perempuan, biasalah.

Zack pun sampai tergugat bila tengok SALE, saya apatah lagi.HAHA.bertemankan my partner-in-crime, berani pulak jejak kaki dekat Queen St.sekali jejak kaki, memang takkan berpatah balik.

tetiba, kiri kanan SALE.and we were like...





see what Fareha had bought here.saya?nai nai nai.tak perlu kot.HAHA.yang pasti, memang puas hati.walaupun duit takde, we can still have fun to shop.wheeeeee.Alhamdulillah, rezeki Allah.

kalau nak cerita pasal shopping dekat sini, memang tak pernah cukup duit.HAHAHA.I am not a fashion-maniac, tapi still kuat shopping.cuba bayangkan kalau yang fashion-maniac semua datang sini?surgaaaaaaaaaa donggggg.banyak fesyen zaman sekarang ikut trend western kan.so kalau dresses, blouses, skirts, shoes, boots, handbags, belts et cetera tu haruslah mudah gila nak jumpa.plus, murah.cuma dekat sini takde jual shawl aje lah.HAHAHA.

tahu mak saya cakap apa.ni balik hujung tahun ni beg berat dengan baju je lah.
KAHKAH.

nanti sampai rumah, haruslah mak saya...



sebab anak dia tak pernah gila baju sebelum ni.sampai dia kena offer nak beli baju baru ke tak.sampai sini, hah kauuuu nak runtuh almari baju dia je.HAHAHAHA.


14 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kakak kategori bkn kaki shopping..mgkin sbb dah berumahtangga jd lebih berhemah dlm beshopping..ngeee

NzA said...

terapi minda tu...

Prince Halilintar said...

lagi sonok shopping jika banyak duit..boleh beli pae2 saje..kan best..hehe

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: hehe mungkin kot.byk keperluan lain lg kan.sy ni nnti lepas kawen tah hilang ke tak tabiat nih.kekeke~

sizuka[Izzati] said...

@sis nza: sangat!

sizuka[Izzati] said...

@prince: hahaha.tauuuu takpe.tp selalunya bila takde duit memang byk sale.sabor je lah.

nabilah_2908 said...

masa masih memegang status "Student"

mmg gila shopping...mcm2 jenis baju beli..tu tk ter masuk accessories..jeans...

tp bila dah kerja...dah banyk benda kena bayar...terasa perit nk bayar balik PTPTipu...tebiat tu dah kurang...huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PLAYGIRL

Tyazizul said...

Hye Sizuka..thanks a lot ..big thanks sebab u selalu comment on my blog..keep in touch ok :D

sizuka[Izzati] said...

@nabilah: aah kan.yg tu betul jugak.kihkih.gila dunia sendiri lg waktu cmni.

tulah pasal.harap2 nnti dh keje kuranglah sikit tabiat ni.hehe~

sizuka[Izzati] said...

@Tyazizul: Hai kak tya.my pleasure.hehe suka baca story org yg dah kawen, lepas tu mula berangan sendiri.kehkeh.ok keep in touch!:D

i am S!L4H.. said...

hahammboiiii. yang dok tgok2 die shopping pon jeles tahuuuu. =p

sizuka[Izzati] said...

@silah: hahaha janganla begituuuu.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

..akak kaki shopping..yess itu pengakuan sorang kaki shopping yang tak berduit wawawawawa....
tunggulah akak kerja balik hehheee

sizuka[Izzati] said...

hahaha.kite geng!hi-5!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...