Saturday, June 4, 2011

selamat datang, musim sejuk



two humans in a form of a PANDA and a BEAR are 'celebrating' the beginning of winter, with the theme We Love Animals.

crazy, I know.

winter bermaksud, hujan mencurah-curah ke ladang gandum. tapi dalam kes kami, mana ada ladang gandum dekat sini.hujan mencurah-curah ke hutan konkrit.hari ini saja, kami tabah menggendong pyrex meredah hujan yang mencurah-curah.

namun shopping ialah tetap shopping.

The Confession of A Shopaholic.

p/s: sejuk.mungkin aku perlu keluarkan kasut harimau hikmat sekarang.dannnn sini punya winter ialah tiada salji.nak salji perlu panjat gunung.dan mungkin insyaAllah panjang umur murah rezeki, aku akan pergi main salji lagi tahun ini.ngeeeheeeheee.


34 comments:

Bluewendy said...

ahakszz..cumey nye!! take care dear..cuaca sejuk tuh..=)

sizuka[Izzati] said...

@bluewendy: hehe thanks.insyaAllah boleh survive.takdelah sejuk mana sebab takde salji.heee.

misz molecule said...

beb..i nak satu..huhaaa...


yg penguin takde?ngee...



take care yep..

sizuka[Izzati] said...

haha.penguin?tak pernah terjumpa lagi.kehkeh.mybe sbb sini takde penguin LOL.

ok tq!

✿ boonga_kecik ✿ said...

kalo akak mst bedal set of moo moo. hehe

~tRah~ said...

wah bestnya musim winter...d malaysia nie panas sgt la...hoho..

amy syifa said...

nak kasut tuh..!

shera haifa said...

comel2x.. nk 4. hehe

Adila Sahaja said...

hehe...comel gila korang...

jeles nya nak duk luar negara main salji...enjoyla sebanyak mungkin kat sana sebelum balik Malaysia n:)

miera myrofa said...

fuiyoooh..
nak gak satu kaki rimau..
tp x pe laa..
kat perak ni panas membahang doplohpat jam..
nnt pkai kaki rimau x smpai sejam dh bacin!!
ngahahahhaa ;DD

miera myrofa said...

fuiyoooh..
nak gak satu kaki rimau..
tp x pe laa..
kat perak ni panas membahang doplohpat jam..
nnt pkai kaki rimau x smpai sejam dh bacin!!
ngahahahhaa ;DD

miera myrofa said...

fuiyoooh..
nak gak satu kaki rimau..
tp x pe laa..
kat perak ni panas membahang doplohpat jam..
nnt pkai kaki rimau x smpai sejam dh bacin!!
ngahahahhaa ;DD

HaFizaH aYu said...

nak kpala panda tu..blh pos x??nak pkai time cuaca terik kt mesia nih

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

sudahlah comei..tambah comei pakai tu heheh..
serius ni izzati comei :-)

sizuka[Izzati] said...

@booonga_kecik: hehe moo moo pun ada.tapi masa beli tu tak jumpa moo moo :P

sizuka[Izzati] said...

trah~: hehe masa ni je lah nak enjoy bersejuk-sejukan.nanti dh nk balik Msia jgk dah.sobs sobs.

sizuka[Izzati] said...

@amy syifa: hehe nah!

sizuka[Izzati] said...

@shera haifa: apa yang 4?:P

sizuka[Izzati] said...

@adila sahaja: buang tabiat ni sbb malam panjang sgt.kekeke.

insyaAllah akan dinikmati sebaik mungkin :)

sizuka[Izzati] said...

@miera myrofa: ololololo hehe.boleh je nak pakai dkt Msia.pakai mase tido.kekeke.

sizuka[Izzati] said...

@hafizah: HAHA kalo pakai dkt bwh cahaya matahari tak berkesan pun sebabnya tak teduh langsung.heeee.bulu semata2.nanti membahang lg ado :P

sizuka[Izzati] said...

@mama jnj: hehe :P thanks kak.

fareha said...

hi bear n panda..gituh!!!

sizuka[Izzati] said...

hi kakak panda & bear.gituhs.kekeke.

NOOR FATIN said...

mak aiiiii! haha nak satu boleh? dua pun xpe :P

sizuka[Izzati] said...

hehehe.gituh kan.

HAZWAN17 said...

wah dah start ke winter...
best giler

sizuka[Izzati] said...

huuuu best ke.sejuk kots.

ibnubaba_04 said...

best2 tym musim sejuk..tym aku belajar dlu, aku penah ase sejuk -7'c tau

sizuka[Izzati] said...

huuuuu.sejuk gila kot.tak snggup nk kuar umah.

nabilah_2908 said...

hahaha...COMEL...!!!!! serius comel... (^_^)

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks nabilah *dengan serius* :P

miss keila said...

auchhh..sumpah comel....suka sngt..:)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...