Monday, June 13, 2011

enjoying life in Auckland with photos

tak mahu bercerita tentang exam tadi.NO NEHI NEVER.kerana bukan semua yang kita harapkan akan menjadi indah belaka.ecehcehceh.I've done my part, dan sekarang hanya berserah kepadaNya.insyaAllah Allah knows best :)

merenung 1 paper yang sudah berlalu pergi.goodbye!never come back!

by the way, thanks kepada anda-anda yang mengucapkan Goodluck, Selamat Maju Jaya dan et cetera.terharu ok.*nangis*

drama aje kau nih eh.

and you know what, hari ni keluar lagi pusing bandar dengan kamera sebab nak release stress lepas habis exam tadi dengan Fareha.and you know what *again*, ini sekitar kawasan street depan rumah ni je.pergi jalan kaki, balik jalan kaki HAHA.tema hari ini, keluar masuk lorong.

nyong nyong nyong tengok gambar lah.tak tahu nak cakap apa dah LOL.


seram ey?aku manipulate warna lagi kasi efek seram berbondong-bondong.


vintage style shop.first time jumpa.mungkin banyak lagi kedai tersorok yang kena dibongkarkan.


my feveretttt *ala usop wilcha*






Korea!!tetiba kan HAHA.kau ni tak pasal-pasal je lah izzati.



after this, probably you'll see photos of me more than once.bear with it people, kerana hari ini mood gua ialah ala-model sikit.KAHKAH.


tak ada guna kenyit mata kalau mata dah memang sepet T____T.dua-dua mata pun tak nampak HAHAHA.


me, a big fan of candid photos.abang ni ada style lah.

seterusnya, di lorong favourite kami :).first time jumpa dan terus jadi favourite.












feeling ala-ala 127 hours gituh


actually nak tulis SINI BANYAK KACA.serius.fikir dua tiga kali masa nak bukak kasut.tapi bantai je lah.HAHA.berjengket-jengket aku masa ni.tapi last sekali tulis HIDUP BANYAK KACA.ala-ala foto bercerita tentang kehidupan gituh.



lepas selesai foto-foto, tersenyum gembira.eceh.tapi tak adalah puas hati sangat sebab tak banyak pun gambar.huuuuu.

p/s: malam ni satu rumah layan lagu raya.sebab gotong-royong buat kuah kacang dengan nasi himpit.teringin nak makan kononnya.kuah kacang Fareha sedap wooo.terangkat punya.nomnomnom~

32 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cecantik gambar..penuh seni..

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks cik betty :)

nabilah_2908 said...

semua gambar cantik... :)

selamat makan kuah kacang :)

sizuka[Izzati] said...

thanks nabilah.

hehe tulah.tengah tunggu nasi tengah kena himpit nih:P

✿ boonga_kecik ✿ said...

wah3.. cntek nyer gmbr2 izzati.
bila la akak nk ada dslr nie. huuu.
akak suka candid gak :)

sizuka[Izzati] said...

hehe.tq kak boonga.insyaAllah murah rezeki nnti dapatlah.hehe

ye ea?geng la kita :D

shera haifa said...

cantikk betul gambar2 tu..suka2x,,
wahh exam pun leh lg yaa kuar..hehe cm tension sngt2 je..

=)

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks shera.

ni lepas exam hihihi.haruslah tension.soalan susah T___T.

fareha said...

gmbr coms2

sizuka[Izzati] said...

tengok sape modelnya :P

Mohd Shukri Fadzillah said...

wah.... berkamera sakan dia .. hehehehehe

sizuka[Izzati] said...

sakan.hahaha.

NzA said...

gmbar ke 2 tu mcm penyiasat lak..main snap2 kt tepi tingkap.....

comel je pic trakhir tu...

puan sri panda said...

sepetnye izzaton haha..

halwani said...

hehehe.pre-raya jugak ek?

Anonymous said...

hye izzati.., nk tny skit.., blh x nk tahu mcm mne awk edit oll those pics? ske sgt.. sbb photoshot nh mmg kegilaan sye.. hehe..

HAZWAN17 said...

exam pun boleh enjoy lagi kau erk..sempoi

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: hehe mencelah dari tepi bangunan je :P

hehe segan je.thanks kak :)

sizuka[Izzati] said...

@puan sri panda: haruslah gua sepet.HAHA.belum tengok adik gua lg.LOL.

sizuka[Izzati] said...

@halwani: err raya?kalau raya photoshoot kena pakai baju kurung.HAHAHA.ok faham.aah pre-raya.mood nak beraya dah nih dgn makanan semua.kuikui.

sizuka[Izzati] said...

@anonymous: hai.heee.err macam mana edit?sy edit guna photoscape je.ada dekat tutorial dekat tab atas sana.kalau rajin jenguk2lah.ada share ilmu sikit2.ngeeee :)

sizuka[Izzati] said...

@hazwan17: ini namanya melepaskan tension yawww.

cik nina said...

canteknya gambar!!..nnt nak upah ko wat photoshoot lg leh?
sob sob..aku pasti merindui kalian bile korang dah balik for good..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks rose.boleh.roger je.hehe.

haruslah kannnnnnnnnnnnnnnnn.takpe nanti boleh kirim2 brg dkt ko :P

cik bulan said...

cantiknya gmbo...hahaha...minat kasut tu je..hik3

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks :)

❤NazirahMoktar❤ said...

ahhhhhh, kedai vintage org putih...teringin nak pegi, tapi dok dlm negara je..kedai bundle ada la kan..heheh..

p/s : sizuka, betul kah new zealand kene gempa bumi? okey tak semua?

p/ss : org jarang baca paper macam kite ni memg jenis lmbat/tersalah dgr berita...kalu betol, semoga semua okey

sizuka[Izzati] said...

hehehe.kedai bundle pun best jugak kan.ngehhh.tp ni cm mahal jek :P

aah semalam.dua kali aftershock dekat christchurch.Alhamdulillah tak sampai ke atas sini (Auckland).huhu.

aminnn.thanks nazirah :)

♥ Che NamNam ♥ said...

superbbb...!!!

errr jangan selalu main lorong yer dik,hakak takutzzz...!!

sizuka[Izzati] said...

thanks kak CNN.

hehe ni je kot.lepas ni xberani dah.lari laju2 :P

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

cantiklah aduiii

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...