Sunday, June 19, 2011

way back into love~

everyday is Father's and Mother's day :)


Allah knows how much I miss both of you :')


cuba teka mana saya.tudung zaman a-go-go.LOLOLOLOL.

p/s: tak sabar nak balik Malaysia hujung tahun ni :)

26 comments:

nik rosmawati said...

alolo..comey nya kamoo time kecik.

bunga said...

wah..dah nak balik yek..semoga dipermudahkan segalanya..

shera haifa said...

sis yg sblh ayah tu. sweet..=)

miss faten said...

Alolololo. Comelnya diaaaaaa :DD

NzA said...

semoga mak n ayah izzati sntiasa dirahmati Allah...

eh..muka izzati xbyk brubah la...comel!!!

Nailah Azman said...

Ok. Sumpah nak guling tgk pic awak zaman kecik! Kahkahkahkahkahkah. :P

sizuka[Izzati] said...

@kak nik: hehehe time kecik je ke?:P

sizuka[Izzati] said...

@bunga: insyaAllah hujung tahun ni dah back for good.hehe thanks bunga.

sizuka[Izzati] said...

@shera: hehe betul betul.

sizuka[Izzati] said...

@miss faten: HAHAHAHA *blushing*

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: hehe aminnn.

aah xbyk berubah pun.bermaksud sy still comel HAHAHA

sizuka[Izzati] said...

@kak nailah: HAHAHA nak cakap sy comel la tuh LOLOLOLOL

NOOR FATIN said...

balik cepat2. hehehe comelnya awak dlu2 ;D

sizuka[Izzati] said...

hehe dulu2 je ke *lempang diri sendiri* LOLOLOL

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. gambo budak baju hijau tudung putih tu mengalahkan pengantin senyum nya. senyum tak berubah sampai ke beso.. kekeke..

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

sumilnya kamooo....

gambar2 dulu2 memang sangat nostalgia :))

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHA pengantin senyum macam tuh ke?ROFL.ada bakat dah nih HAHAHA.

sizuka[Izzati] said...

@kak sue: hehe thanks kak.

aah nostalgia sangat.mujur sempat scan masuk dalam komputer sebelum dtg sini :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

keluarga bahagia ^^

muka kamu sama je sampai besar ya ~hee

sizuka[Izzati] said...

hehehe.tak berubah sgt pun :P

NOOR FATIN said...

sekarang bertambah2 comel jugak. hehhe..

heran arini sy masuk blog awak, xberupdate lagi. slalu masuk je ada entry baru :P cepat2 la update :P

sizuka[Izzati] said...

hehehe.

HAHAHA kannn.pemalas gila LOL.

nabilah_2908 said...

muka kamu tak bnyk berubah...skali tgk dah tau yg mn...hehehe... ;)

sizuka[Izzati] said...

hehehe kan.

✿ boonga_kecik ✿ said...

mak kamu xnmpk mcm dimamah usia.

Bantal pelok aku cemburu kat...

sizuka[Izzati] said...

kan.ramai cakap camtu.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...