Monday, June 6, 2011

gambar tanpa cerita



gambar tanpa cerita.apakah ertinya?

ertinya....













aku tak ada idea nak tulis apa.

We never know the worth of water till the well is dry. ~Thomas Fuller, Gnomologia, 1732

kelmarin apartment bikin saspen, tiba-tiba tak ada air.and we were like...

funny gifs

kerana itulah sumber minuman dan sumber masakan walaupun tak memasak.betul lah kan.masak megi pun guna air apa.KAHKAH.

Alhamdulillah sejam je tak ada air.kusssss semangat.

22 comments:

vampire's lovex said...

hahaha erti nya malas menulis. ;p

sizuka[Izzati] said...

hahahaha.tapi tetap nak update blog.gituh kan.

bunga said...

hahaha..rupanya tiada air..tapi gambar tu sizuka ke yang tangkap..cantik la..unik..

sizuka[Izzati] said...

hahaha.aah takde air.kehkeh.

yep shoot dlm umah sendiri je.heeee.thanks bunga :)

❤NazirahMoktar❤ said...

kalau umah takde air memg serabut..waktu dok rumah sewa dulu, laggiiii la selalu takde air..kena la tadah..paling tak tahan time nak sakit perut tu..cit.. =.=

sizuka[Izzati] said...

tau takpe.serabut sampai rasa nak pengsan pun ada.hahaha.

Ryna Tri Asmara said...

kak sizuka, cantik la shots air tu. hari tu kan, saya pernah try tangkap shot air in mid air tapi x dapat. mau dekat 100 ++ kali snapped. tapi still x dapat. huwaaa~

sebab guna digital camera ja. huehuehue~

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks ryna.ni pun memang dekat berpuluh kali jugak try.memang kena bertabah hati.heeee.

maybe boleh je cuba lagi.mana tahu ada rezeki, dapat shot best :)

shera haifa said...

nice shoot. menarik
=)

sizuka[Izzati] said...

thanks shera :)

ASaDa RyutaRo said...

nasib baik lah sejam je. rumah saya d tingkat lima ni kadang 3-4 jam takde air. mau tak naya. lebih2 lagi summer ni. kena simpan air..

sizuka[Izzati] said...

hahaha.kalau takde simpan air jenuhlah ye tak?:P

nabilah_2908 said...

hehehe....even tak tau nak cerita apa...jadi juga penceritaannya....dpt juga 1 entri.. ;)

kira ok la...sejam je xde air..

kat sini...hampir tiap2 minggu tkde air..tampa di beri tahu....bila buka facebook syrkt air..baru la nampk pengumuman..sabar jer la kan...

rasa mcm nk bako je syrkt tu...sana sini asik paip pecah je...tp bila mengenangkan kudrat pekerj2 dia bekerja tak kira waktu tuk baiki paip pecah tu...sabar jer la...(^_^)

sizuka[Izzati] said...

kalau lebih dari sejam kena menggigil jugak kot.HAHAHA.cuak kebebeh.

iye ke?haish dasyat tuh.whoahhh maju dah syarikat air pun ada facebook.ngehh.

sabor je lah.itu yg tbaik :)

noreenrara said...

gmbr semart ! HAHA

sizuka[Izzati] said...

thanks~!heeee

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

suka gaya akak snap pic tuh.huhu.cool!=)

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

dulu pernah tiada air, sebab bayar lewat sikit rumah air kena potong...
bayangkan akak ngan pregnant masa tu bawa jajang n juan turun beli air mineral di kedai runcit ngan beg sandang lagi, abah jnjnj pula outstation...juan belum sekolah, huhuu..itu yg selalu ingatkan abahjnjnj tiap bulan jgn lewat byr rumah..kejam sungguh mgmt di situ..

sizuka[Izzati] said...

@izzati: hehe thanks adik sama nama :)

sizuka[Izzati] said...

@mama jnjnj/kak sue: huahhhhh dasyat jugak oh kalau cmtu.kesian akak.mujur jnj masa tu baik2 aja :P

NzA said...

pic yg unik + menarik....

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...