Wednesday, June 29, 2011

hello i'm the nerd izzati




siapa suruh buat FREE GiveAway Glasses.orang yang tak berapa patut buat spek lagi pun jadi tetiba buat spek.padahal tak rabun pun.silau je.which means, power silau lagi hebat dari rabun.namun bukanlah sampai perlu buat spek.rileks rileks sudah.cumanya bimbang sebab makin lama aku makin banyak hadap laptop.sekejap online [facebook,blog,superpoke pets et cetera], sekejap editing, sekejap buat assignment.eh kantoi engkau tak suka buat assignment sebab kau sebut dia last sekali HAHA.

prevention is better than cure.
Thank You Clearly Contacts NZ :)

buat spek FREE, just bayar shipping & handling fee yang tak sampai $20.pup pap engkau dapat kacamata buatan Nicole Miller.awesome hoh?

first day dapat spek [2 minggu lalu], aku jakun macam biasalah.HAHA.sepanjang masa duk pakai spek.selang 10 minit pergi tengok cermin.nampak kan aku excited tengok muka nerd sendiri.WEIRDO.

hari ni, aku letak spek tu dekat mana pun aku dah lupa HAHAHAHA.

ada je padahal.tapi aku macam tak berapa pedulikan dia.as in, eh aku ada spek ea sekarang?lupa lah!*tepuk dahi*

pengajaran cerita, hadap komputer lama-lama boleh menyebabkan kegemukan.aku tahu tak ada kaitan, tapi aku nak tulis jugak.aku ternampak status kawan dekat Facebook tadi.betul ke tidak entahlah.tapi aku terus lari jauh-jauh dari laptop.10 minit lepas tu aku datang balik.dan sampai lah saat ni aku masih bersemayam depan laptop.HAHAHA.

'ni banyak makan sebab winter nih.bila sejuk, aktiviti makan memakan memang serius hebat peringkat dunia punya'

kita tengok summer nanti izzati kurus ke tak.neng neng neng neng neng.

20 comments:

khairul said...

:)

Nailah Azman said...

Akak sampai skrg cari spek bingkai hitam tapi xjumpa yang berkenan di hati pun. =_=

HaFizaH aYu said...

diet msim winter seksa x??gerenti perut t'seksa

NzA said...

muka cikgu skema...he...

[sutera kasih] said...

syoknya winter kt sana..kt sini xpenah winter :P

sizuka[Izzati] said...

@khairul: :P

sizuka[Izzati] said...

@kak nailah: hehe balik Msia mesti byk nnti dak?semoga ketemu pilihan hati :D

sizuka[Izzati] said...

@hafizah ayu: tak leh fikir nak diet.sbb memg perut tak henti2 mintak makanan.naya woo.haha.

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: uuu takot.hehe.

sizuka[Izzati] said...

@sutera kasih: hehe winter tak best.sejuk.tak suka tak suka.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

kak suka pakai spek bingkai htam untuk suka2 :)

dulu2 konon nampak grunge... dulula hehe

sizuka[Izzati] said...

hehehe.ni utk suka2 ada.utk mata pun ada :P

bunga said...

bunga xsuka pakai sepak..geli di hidung..hehe

sizuka[Izzati] said...

hehehe.mcm2 bunga nih.

nabilah_2908 said...

kalau hadap komputer sambil makan...mmg penyumbng terbesar la... ;)

sizuka[Izzati] said...

yezza.couldn't agree more.

NOOR FATIN said...

skema la :P tapi tetap maintain comel

sizuka[Izzati] said...

haha.memg skema pun LOL.

Schubert Serenade said...

u dgg spec nampak lg comel ape!!

erm, time winter memang la kerja melantak je...kt mesia pon sme, asal hujan,sejuk makan..makan..makan..

cmne nak dapat body mcmc model??haha:p

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA auwww blushing.*bluerk tampor sekali HAHA*

kan?setujus setujus.

berangan je lah.kena pegi marie france bodyline kot LOL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...