Saturday, June 11, 2011

Auckland Photo-Day & hang out around Auckland

hang-out around Auckland ialah sepertinya aku buat misi jelajah satu dunia.TIDAK.hari ini 11 Jun 2011, ialah Auckland photo-day.dimana rakyat jelata di sekitar Auckland digalakkan keluar membawa kamera mereka dan tangkap gambar berdasarkan tema yang diberikan.

sounds coooooool yaww.

YES it is cool.dekat Queen Street tadi sepertinya ada pesta membawa kamera di leher, kecuali izzati kerana beliau bawa kamera di bahu KAHKAH.ok tak lawak pun.pakcik makcik muda mudi warga emas semua duk usung kamera tadi.NOT LIMITED to any type of camera and everyone can join.sebab itu ianya coooool.

syaratnya, mesti tangkap gambar hari ini SAHAJA.

hari ni gua *eh tetiba* aku keluar photoshoot dengan Fatin si housemate yang riang gembira.memang riang gembira aku sepanjang hari dengan dia.dia bikin aku gelak tak berhenti.HAHA.aku seronok sebab aku gembira.padahal aku tak sepatutnya gembira sebab exam first paper isnin ni dan aku tak study lagi.

ok tetiba teringat pasal exam T_______T

ok sekarang kena mula tengok gambar.kalau bagi aku menaip lagi, sampai 1000 words pun aku susah nak berhenti nanti.HAHA.










this is NOT a golden egg.it is A RUGBY BALL.dan foto menunjukkan seorang street artist berlakon macam nak sepak bola itu tetapi tidak, sebab berlakon semata.nak tahu, ketika aku tunjuk gambar ini pada encik sayang mintak pendapat samada wajar hantar masuk pertandingan atau tidak...

'gambar orang dance keliling telur tu cantik jugak'

and I was like...



padahal realitinya...



HAHAHA ok bila teringat haruslah nak gelak.sori sori sayang :P.

28 comments:

@namaakulynn said...

ada jugak eh hari bgambar camni.menarik menarik. ;))

Schubert Serenade said...

u ni merayap je kannn...best2!
and gambar2 ni cantikkkkk...nak ikut:((

sizuka[Izzati] said...

@namaakulynn: ehehe dekat sini macam 2 ada.kehkeh.menarik kan?betul betul.

sizuka[Izzati] said...

@schubert serenade: hahaha.merayap dkt kwsan umah je ni hohhh.

thanks.mohle dtg sini :D

HaFizaH aYu said...

like 100X tuk 1st pic cantik lukisan tu

sizuka[Izzati] said...

hehehe ingatkan untuk org yg dlm pic tuh :P

NzA said...

wow...hebatnya idea org sana!!!!

sizuka[Izzati] said...

hehehe.kreatif kan kak.hadiah tentu dah lumayan :)

NOOR FATIN said...

patung rupanya. hehe. cantik semua pic2 awak ;D

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

alolololololo~
comeinye pic lakai tuh malu2.HAHAH! AGAK2 kalau akak wat camtuh comei tak?KEHKEHKEH!
sweet benor encik sayang tuh..
haa.sempat lagi kan jenjalan b4 exam.good luck ye kak. snap gambo jgn lupa tunjuk2 kat org ;)

sizuka[Izzati] said...

@izzati: HAHAHAHA mestilah comel.akak saje xnak letak dekat sini KAHKAH*lempang sekali tengok boleh bangun ke tak*

sweet dan kelakar.full package HAHA!

sangat kan.tak menyedor lagi nak exam tuh.haha.

sizuka[Izzati] said...

@fatin: bukan patung, street artist yg berlakon jadi patung.hehe.

thanks fatin :)

fareha said...

cantet nya gmbr ko ngn aten tuuuuu

sizuka[Izzati] said...

JOM KELUAR PHOTOSHOOT LEPAS EXAM MATHS NANTI.QUEEN's ARCADE IALAH GORGEOUS GILA!

ASaDa RyutaRo said...

kalau tengok sekali imbas, macam orang menari keliling telur kot! hahahahaha..

bes pulak ada pesta bawak kamera kat sana. huhu..

Adila Sahaja said...

alaaaaaaaaaaaa....nak bnyak lagi gambar...

haha

cik bulan said...

wah..the first pic looks real....sukernye tgk..hihi

sizuka[Izzati] said...

@asada: hahaha memang pun.aten pun mula2 silap jugak LOL.

best gila kot!

sizuka[Izzati] said...

@adila sahaja: hahaha ni je gambar sendiri yang ada.gambar lain sume nak masuk pertandingan.heeeee.

sizuka[Izzati] said...

@cik bulan: hehehe ye ea?baru perasan kehkeh.

Schubert Serenade said...

disebabkan gbmbr u cntik...puji ni...~~~
nanti i kawen u jd photographer..kahkahkah:p

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHA setttttttt.

Cik Sara said...

heaven..hari bergambar pun ada juga..memang fun sungguh..=)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.life is so much fun.gituh :P

HAZWAN17 said...

unik gambar orang emas tu..tu dekat malaysia tak ade ke street artis macam tu..ada rasanya tapi tak ramai

sizuka[Izzati] said...

ada kan.yg dkt bukit bintang ke kalo tak silap.heeeee.

shera haifa said...

siyes ehh ada Auckland photo-day?
kalau siyes wahh!!
hehe

sizuka[Izzati] said...

serius dong :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...