Tuesday, June 7, 2011

insan baru dalam kehidupan :)

hari ini dalam sejarah, ketibaan insan baru dalam kehidupan seorang izzati.

modal insankah?BUKAN.

patutlah sejurus bangun tidur tadi aku sibuk berdebar sampai tak mampu nak mengerjakan assignment.asyik dup dap dup dap.ecehcehceh macam lagu Mas Idayu pun ada.tetiba kan.

jam 12.30 pm waktu New Zealand, aku ketemu beliau.

sambil berjalan balik,dalam hati EXCITED.orang asyik tengok tengok beliau.aku jalan tunduk kepala.hati berbunga riang.sambil pura-pura renung handphone yang sudah meniti usia sekejap hidup sekejap mampus itu.dalam hati, cis bila lah nak sampai.aku dahlah tak reti pura-pura lama-lama.HAHA.

ada ketika aku dah tak boleh pura-pura, bukan main sengih lagi sambil jalan.tapi aku pandang dinding.HAHAHA.

sampai rumah, aku menjerit kegirangan.habis semua pura-pura.no more drama, NO.

hai insan baru dalam hidup saya :)


ini sliding door yaww.bukan tingkap.heee.


'uuuuuuu her camera.now it's mine hoh?'


'okay now someone please tell me,how to handle this camera '


bigger head hoh mr.fluffy?



OMAIGADDDDDD IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIEEE!




29 comments:

ASaDa RyutaRo said...

ini rupanya insan baru tu. ingatkan nak dapat baby baru dalam family. hahahaha.. dan sama macam unicorn besar dalam cite tu plak.

sizuka[Izzati] said...

hahahaha.haruslah bukan baby kan.adoyai.so, selesai teka-teki.huehuehue.

ayoys said...

ingt kn dpt cmra baru.klu x brtmbah lgi jumpa baby kak zati kan.hehhe tembam bha pp mr fluffy tu skali tgk mcm kak zati pun ada juga. :)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.takde duit dah nk beli kamera ayoys.

HAHAHA mcm muka akak?comelnya akak kan*lempang* HAHAHA.

nabilah_2908 said...

ala..ala...comelnya....siapa bagi ni..kiriman dari Malaysia ke... huhu.. (^_^)

sizuka[Izzati] said...

beli.heeee.

i am S!L4H.. said...

besooooo nye kepale die, tgn die kaki die... hahahaha

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHA.semua serba besar.

Ryna Tri Asmara said...

so cuteee teddy bear tu 1 :D pipi dia chubby gilaaaa. omg rasa macam mau tarik kiri kanan ! ekekekeke~ xD

sizuka[Izzati] said...

hehehe.chubby gila.akak pun geram duk cubit2 lg.hehehe.

chenta said...

ada gak baby besar gini warna pink..tapi dah tanak main teddy bear lg..bosan!hehehe :)

sizuka[Izzati] said...

hehehehe.ni untuk photography purpose ada jugak nih :P

NOOR FATIN said...

besarnyaaaaaaaaa. best peluk tu!

sizuka[Izzati] said...

hehehehe best best!pulak sejuk2 camnih.

amy syifa said...

masa dekat tingkap nampak mcm kecik...sekali hamek ko size gabak punye..huhu

sizuka[Izzati] said...

hahaha.tu bukan tingkap tu.itu sliding door yawwww.haruslah gabak.

@namaakulynn said...

gomuknya bebear.tomey tomey.

sizuka[Izzati] said...

hehehehe.gomuk.comel je.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

ni kalu dapat ngan jnj abisla ni kena keroyok hehee..
besar eh!

sizuka[Izzati] said...

hehehehe semua benda jnj nak keronyok eh.heeee

ibnubaba_04 said...

haha..muka ko mmg plastik..tapi seb baik leh caver ngn pura2

sizuka[Izzati] said...

hahaha.itu pun nasib baik pandai cover.lol.

Melati said...

AAaagagaaa! ni dah cutee sangat dah bearrr nii!!! =))

sizuka[Izzati] said...

hehehe.

hafiz-ahmad said...

selamat tidur yang 'fluffy' ngan fren baru tu

sizuka[Izzati] said...

selamat selamat.thanks.

ciEk NiENa said...

wow.. besarnya.. hehe.. sonok oh wat peluk.. hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ingatkan pakwe hensem..rupanya bear hensem..hehe..sizuka ni misti berjiwa lembut sbb suka dgn teddy bear..

sizuka[Izzati] said...

kehkeh.takde pakwe ensem.ade sorg tu je.kuikui.

jiwa lembut?errr tak tau heeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...