Thursday, June 2, 2011

gubahan blog

macam biasa, bila sepatutnya masa menelaah, masa itulah sibuk nak menggubah blog.walaupun menggubah blog ialah lebih mudah dan seronok dari menggubah bunga, jika dikerjakan di kala assignment sedang terbengkalai ialah perbuatan yang memudaratkan jiwa.

dan malam nanti akan ada panda menjelma.

namun biasanya aku akan tidur awal saja, belum pernah berjaga tanpa tidur.HAHA.

I'm not a typical student hoh?

kartun perempuan rambut kuning dekat header itu hak milik persendirian tapi BUKAN lukis sendiri HAHAHA.itu encik sayang buatkan pada anniversary yang lepas.meskipun rambut kuning, aku redha kerana ia comel.lepas ni mungkin boleh request kartun bertudung supaya nampak muslimah sikit.HAHA.

ok cerita lain.

berlegar-legar di Cherry Bam punya website.macam tak ada pekerjaan bermanfaat lain yang boleh dikerjakan.

Cherry Bam ialah comel gila punya website.suatu fakta yang patut diketahui semua orang, I always think that CherryBam is a full-of-cuteness punya website.sehinggakan aku menyebut nama dia pun aku pandai-pandai nak menambah cerita.

bukaklah website Cherry Bam BAM banyak benda comel dalam itu.*muka excited*

YES nampak tak doublets BAM disitu.HAHA.selama ini aku seronok-seronok sebut BamBam KAHKAH.*menyorok bawah meja*.padahal realitinya satu Bam saja.

Link
image from Cherry Bam

Nazirah yang perkenalkan website CherryBam ni.tengok blog dia comel oh :)


22 comments:

Kamal Effendi said...

Amboihh skype2 pun sempat lagi -_______________-

bunga said...

bunga xreti sangat nak buat gubahan di blog.,.kahaka

❤NazirahMoktar❤ said...

heheheh..kite pon excited bile bukak cherry bam bam bam!!~~wawah..tgk2 dah ada unsur excited di situ..graphic die semua comel kan..

sizuka[Izzati] said...

@kamal: AHAHAHA multi-tasking yawwww~

sizuka[Izzati] said...

@bunga: hehehe.lama2 nanti mesti pandai punya :)

sizuka[Izzati] said...

@nazirah: hehehe tau takpe!HAHA sama-sama excited gituh.semua comel tak terkira!

ASaDa RyutaRo said...

baru semalam tukar header, hari ni tukar lagi. isk.. dahsyat...

NzA said...

akak lebih suka gubah bunga dr gubah blog....he.he.he...

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHA bila musim assignment macam ni lah jadinya :P

sizuka[Izzati] said...

@sis nza: hehehe akak berbakat takpe.sy tak berapa nak berbakat.kehkehkeh.

shera haifa said...

header baru lg.. rajin bebeno buah ubh2 header..
=)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

header baru eh..comel..

sizuka[Izzati] said...

@shera: hahaha buang tabiat :P

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: hehehe thanks cik betty.

ibnubaba_04 said...

npe la pompuan klu gubah blog, mesti wt wrne pinky..cuba la buat yg nmpak ala2 jahat ckit..cam wrne itam ke..haha

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHA.background tu ada hitam tuuuuuu.

NOOR FATIN said...

cantiknyaaaaaaaaaaa! 1st time tau pasal website tu. heeheh. awak buat la website satu. awak kan pandai lukis ;D

sizuka[Izzati] said...

hehehe.best website tu.eh bila sy pndai lukis?kekeke.tak pernah pandai pun :P

nabilah_2908 said...

dah masuk dah...tertarik dgn backgrounds..bnyk cantik2...

bila dah nampak...tgn ni dah mula gatal nak gubah2 blog mcm kamu juga..hehehe.... ;)

sizuka[Izzati] said...

@nabilah_2908: byk background cantik gila kan?best best.hehe.

kekeke selamat menggatal kepada tgn itu!xsbr nk tgk blog nabilah pulak :D

i am S!L4H.. said...

haha. gilak comellll.
ingatkan ade gubahan bunge je. =p

sizuka[Izzati] said...

@silah: hahahaha ehhh gubahan benda lain pun ado.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...