Friday, June 17, 2011

di sebalik tabir

lepas habis shooting pagi kelmarin, balik rumah semua terbongkang.ecehcehceh.who said shooting tak penat.model penat, photographer pun penat.kalau jadi model dengan photographer lagilah penat penat penat HAHAHA.

but we are normal human, YES.yang dalam foto dalam entri sebelum ni tu semua angan-angan yang tak sudah je HAHA.sekurang-kurangnya impian nak photoshoot secara bermuka seram seperti itu tercapai Alhamdulillah :)


pagi jadi seram-seram.petangnya, keluar minum kopi macam bapak-bapak dekat Downtown.sweet as~





bukan senang nak bermuka seram, especially untuk manusia riang gembira macam kami.HAHA.banyak shoot jadi, banyak juga yang tak jadi.contoh yang ini...


sebenarnya, aku sedang hebat ketawa di belakang tapak tangan sendiri.ketawa secara tak boleh berhenti tetiba dan buat muka seram HAHAHA.tapi Aten shoot je sebab dia fikir aku sedang posing KAHKAH.


di sebalik tabir, no photographer.kami model, kami photographer.kalau semua ada dalam gambar, tripod jadi photographer HAHA.

22 comments:

ASaDa RyutaRo said...

fareha cool. hahaha..

sizuka[Izzati] said...

dia heroin:P

Schubert Serenade said...

shooting tu!!perghh...
dah jd artis skrg!!
nak otograph kak:p

ibnubaba_04 said...

haha..x abis2 ngn pic ganster korang tu..tapi cool..

sizuka[Izzati] said...

@schubert: artis sendiri sendiri je lah.hahaha sebab shooting pun sendiri sendiri je LOL.

sizuka[Izzati] said...

@ibnubaba: HAHAHA kan.ni penutup dah ni :P

NOOR FATIN said...

la, gna tripod. hehe ingatkan ada org lain yg amik pic. hehe nampak mcm filem la. bila nak buat filem ni? :P

sizuka[Izzati] said...

hehehe.sume tripod punye kerja.kehkeh.filem?jauh lg kot :P

fareha said...

kepenatan menjadi model n photographer is unbearable..hahahha

sizuka[Izzati] said...

sampai tidur tak sedarkan diri.HAHAHA.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

syoklah hausmate semua sekepala..tetiba terlior tgk kopi tu..

sizuka[Izzati] said...

hehehe Alhamdulillah.syok layan kopi sejuk2 camnih.kekeke.

misz molecule said...

wahh...bestnye dpt kua2 camtu an?

sizuka[Izzati] said...

best best heeeee~

NzA said...

nasib baik xgelak guling2 kt rumput yg gebuzzz tu...

✿ boonga_kecik ✿ said...

model ada disini. napa xckp? hahaha (mata pndang atas, tgn di dada)

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: hehehe tak boleh.tanah lembab :P

sizuka[Izzati] said...

@boonga_kecik: HAHAHA model boleh terbang kesini tak?:P

Dayana Nasir said...

teringin sangat nak jadi model seram macam ni! ala-ala macm mv run devil run by snsd tu. cepat lah balik mesia. i sanggup jadi model photoshoot u?! haha

sizuka[Izzati] said...

hehehe syok kan?insyaAllah kot2 murah rezeki nak jumpa nanti boleh je.kehkeh.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

eh izzati kawan kamu yang gambar atas sekali sebelah kanan tu macam muka aida arislah :)

sizuka[Izzati] said...

@kak sue: eh ye ke?hehe ok nnti sy ckp dkt dia :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...