Thursday, June 9, 2011

sweet 555

555, ialah bukan ulangtahun siapa-siapa.tak perlu ada adegan tiup-tiup lilin mahupun wishing upon the star[?].

setelah hampir 4 tahun punya blog,



maka, yang ini ialah bernombor 556 punya entri.perlukah bikin celebration?

oklah.

*tiup belon letup letup cucuk dengan garfu sambil main bunga api dengan mercun bawang*

dengan ini, aku hendak post gambar-gambar yang tak berkaitan secara paling random dalam dunia.ibaratnya, ini entri paling random-dan-tak-ada-kaitan yang aku pernah buat.HAHA.


punyalah aku tak ada pekerjaan duduk rumah sorang-sorang.random gila punya lukisan.huruf 'O' pun aku sendiri tengok dah macam onion rings.HAHAHA.kalau bab membazirkan dakwat pen, aku memang hero.lagipun, aku lagi minat pen hitam dari pen biru.entah kenapa aku rasa pen biru tak cukup dramatik.KAHKAH.


ini hasil buruan perempuan-perempuan yang keluar mengukur sebesar mana Sylvia Park haritu.dalam setiap satu beg plastik itu, punya lagi beberapa plastik.bermaksud, dalam plastik ada plastik dan dalam lagi satu plastik ada satu lagi plastik lainnya.aku lastik jugak engkau ni hah cakap apabenda pun aku tak faham.that's what we call critical thinking yaww.HAHAHA.

ouch lupa bagitahu emak haritu beli steamer tiga tingkat.dush~!


masa ini aku bangun stretching selepas kesekian kalinya bersila buat assignment.haruslah cabut kaki harimau hikmat tu sebab nak stretching.kalau tak cabut, aku rasa macam penari ballet dengan kasut mcdonald.KAHKAH.aku rasa pemandangan ini macam dramatik, dan mungkin boleh mengundang memori awal dan akhir kalau aku renung gambar ini 3 tahun lagi :')


3 harta yang semakin bertambah saiz untuk kesekian kalinya.teringat pertama kali beli kamera.terbayang wajah gembira dengan mata berkaca-kaca ketika aku mula punya kamera.indah.sangat.ecehcehcehceh.dan kali ini, masa untuk melepas si sederhana kepada fareha.tengok macam mana aku mengerjakan beg-beg kamera sendiri.semua benda aku nak letak.okay.fine.beg berhias.KAHKAH.aku masih punya si kecil, bercadang nak jual juga.si besar baru tiba dari Korea hari ini.happy, YES.semua benda aku boleh sumbat dalam itu.NICE.

setelah hampir 4 tahun punya blog, ini pertama kali setiap perenggan aku ibarat monyet dengan kerengga.tak apalah, sekali sekala.lalala~

27 comments:

hana sudradjat said...

wah!sudah lama berblogging rupanya...teruskan usaha berblogging ye! :D

HaFizaH aYu said...

nak gak 1 beg plastik yg ada dlm plastik n dlm 2 ag plastik ada ag 1 plastik yg lain tuh!!!

sizuka[Izzati] said...

@hana sudradjat: hehe lama dah.insyaAllah akan diteruskan :)

sizuka[Izzati] said...

@hafizah ayu: kehkehkeh.tapi tak sama saiz macam mana?:P

✿ boonga_kecik ✿ said...

comey nyer beAr bear tue main lptop
hee

HAZWAN17 said...

fuyo banyak tu 555...
kalah la macam ni hehe

khairul said...

hehe..lawanye lukisan..creative jgk ea dia.. :) beg besar da ada..leh letak mcm2..kesian teddy duduk mcm 2..mcm org mati pun ada..hehe..baru la tau tmpt syg bt kerja mcm mn..byk btul brg >.<..keep it up dear.. :)

amy syifa said...

perghh..dah 556 post! sy baru seratus lebih... =)

amy syifa said...

perghh..dah 556 post! sy baru seratus lebih... =)

NzA said...

itullh pompuan sejati...

sizuka[Izzati] said...

@boonga_kecik: dia pun tension buat assignment.heeeee.

sizuka[Izzati] said...

@hazwan17: HAHA sebab dah dekat 4 tahun kot.lol.tapi kalau ada org yg baru setahun blogging, entri lebih dri ni memang proaktif gilos.

sizuka[Izzati] said...

@khairul: tempat pekerjaan org bujang.ecehcehceh.camtulah nampak gayanya.dia duduk macam tu sebab stress kena tolong org bt kerja sekali.HAHAHA.kreatip ke?tak adelah*tutup muka* HAHA

sizuka[Izzati] said...

@amy syifa: hehe dah berapa lama blogging?kena tengok jugak bila start blog.ngeeeee.

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: yezzaaaaaa.HAHA.

ibnubaba_04 said...

eh..aku bajet nk amik no 555 dh tu..tapi x leh follow 2 kali er??
tapi x pe..dh dapat no 500 pon dh macho..haha

sizuka[Izzati] said...

nih bukan followers lah.hahaha.ni bilangan posts LOL.

500 pun ok pe.kalau susun dari nombor satu tu kira banyak lah.HAHA.

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

tahniah sudah 4 thun
banyak shoppingnya dik huuu
doodle tu comel

p/s kiut jak teddy tu duk trsembam di depan lappy haha

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks kak.

byk gila kot.senget berjalan bwk barang.kehkeh.

thanks :)

HAHAHAHA stress macam tuan dia LOL

ASaDa RyutaRo said...

boleh panggil otai blogger dah dia ni. 4 tahun tu..

NOOR FATIN said...

dah lama dah awak berblogging eh. ehhhee tahniah!

kenapa cabut kaki dia? hahaha

sizuka[Izzati] said...

@asada: otai ape.haha.entri semua tak produktif mana LOL.

sizuka[Izzati] said...

@noor fatin: hehe thanks fatin.

hahaha bukan kaki dia tuh.kaki saya.kekeke.

Schubert Serenade said...

4 tahun and 556 entry sizuka..
tegarnye u as a blogger..i yg bru beberapa bulan ni pon dah jd mls, kdg2 on9 kdg2 x..u sangat22222 RAJIN wooo...:p

HAPPY ENTRIES ANNIVERSARY ..erkk:p

sizuka[Izzati] said...

hahaha.setahun dua ni je baru nak tegar sikit.gituh kan.kekeke.rajin ke?hakhak.

tetibasss kan.haha.mane de anniversary.takde takde :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah dah 4 tahun rupanya..akak setahun pon belum..masih merangkak-rangkak lg..

sizuka[Izzati] said...

hehehe.sy ni dah lama pun takde ape sgt.heeee.biasa biasa aja :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...