Monday, June 20, 2011

misi 'menembak' hujung minggu

Fatin sampai tegur kenapa hari ni dia bukak blog ni, tak ada update.aku nak jugak heran tapi tak apalah kan sebab aku tahu punca dia.pagi tadi bangun lambat gila, macam omaigod seronoknya tidur sampai rasa taknak bangun.HAHA.macam orang lama tak jumpa katil.padahalnya weekend je pun mengembara.eceh.

dalam post haritu ada cakap nak pergi somewhere kan.maka, inilah somewherenya.



ni second time sampai Coromandel.entri first time ada disini.kalau pencinta alam, memang haruslah datang sini sebab pemandangan memang menyentuh jiwa dan sanubari masyaAllah cantiknya ciptaan Allah.tak reti ah nak describe cantik macam mana.kalau cakap cantik macam Lisa Surihani, mungkin orang tak dapat bayang macam mana Lisa Surihani dalam bentuk pemandangan.HAHA.ok keluar dah kerepek merepek aku.

rombongan dua bijik kereta yang disewa memang menggamit sanubari.apesal asyik keluar perkataan sanubari je engkau nih.lumrah mengembara, HARUS sesat sekali-sekala.meskipun ada manusia dalam rombongan yang sudah pergi tempat itu dua kali HAHAHA.bak kata Dr.M, melayu mudah lupa [?].

satu kereta geng kamera, satu lagi kereta geng main teka-teki.AHAHA.this time saya dengan Fareha pergi dengan adik-adik.sekali rasa macam rombongan sekolah, tapi sebenarnya bukan sebab kitorang kan awet muda.so tahap gila masing-masing macam sebaya HAHA.

kalau bagi aku peluang merepek, memang sampai 1000 perkataan pun aku tak boleh berhenti lagi.disebabkan ada lagi satu paper Jumaat ni, makanya tengok gambar je lah ok adik semua, kakak nak pergi study.melampaulah kakak ni kalau dah nak study kenapa update blog lagi.eh adik nak kena pelempang malaya kah?ok drama.HAHA sori budak belajar bahasa memang genetik drama kuat sikit.

ok dah.tengok gambar pulok awok-awok sekelian.

























just macam frust gila menonggeng sebab tak dapat shoot sunset.*nangis*.tapi biasalah kan, bukan semua yang kita rancang, akan diperkenankan Tuhan.maka, pulang dengan hanya sedikit hasil buruan seperti yang tertera di atas.lepas itu, secara tetiba keluar plan shoot sunrise.maka, ada sedikit senyuman terukir.eceh apahal puitis benar ayat engkau.

namun, kusangka panas dari pagi, rupanya matahari sembunyi belakang awan.sampai hati engkau matahari.

yang benar, izzati.

frust lagi.tapi redha.lagipun kalau mengharap matahari menerangi alam waktu winter ni gamaknya macam sampaikanlah salam cintaku padanya.susah amat.

lalu, kami main dengan cendawan dan main lompat-lompat.







maka, sabtu ahad tak lekat dekat rumah.hari ahad punya cerita lain pulak.nantilah besok ke pulak kita cerita cerita.dah izzati.back to book please.

just macam tak sempat nak blogwalking sebab hidup macam huru-hara.killer paper kot Jumaat nih.duhhhh.

permisi ya buk~!*kantoi kaki tengok sinetron*

33 comments:

khairul said...

great :) im happy for u

nabilah_2908 said...

cantiknya..!! :) :)

ASaDa RyutaRo said...

giler punya puitis entry ni. hahahahaha..

Ati Masrif said...

salam kenal

dtg dari blog nabilah

cantik betui
ciptaan Allah nih :)

sizuka[Izzati] said...

@khairul: thanks awok :)

sizuka[Izzati] said...

@nabilah: hehe thanks nabilah :)

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHA kata budak belajar bahasa LOL

sizuka[Izzati] said...

@ati: hehe salam kenal.cantik kan:)

cik bulan said...

aahaha..santek la..=D..macam nk kidnap je cendawan2 tu..hak3

sizuka[Izzati] said...

hehe.nak kidnap tapi tak boleh cabut LOL.

jaa64 said...

waaaaaaa...best!!jeles, lawaa pic..huuu

jaa64 said...

waaaaaaa...best!!jeles, lawaa pic..huuu

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks jaa.takpe nnti ada rezeki jaa smpai sini sape tau:)

NzA said...

mmg cantik pemandangan tu dik brtambah cantik dgn kehadiran camerawomen yg mahir + kreatif....

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks kak :)

♥KellY Eun♥ said...

sanubari sy rasakan semuanya sangat indah (ikut sis sizuka merepek juga). kekeke. sis, serius cantik sgt. laut tu. n paling comel cendawan tu. ada cendawan yang lagi besar dari tu tak? ;)

sizuka[Izzati] said...

hahaha.pandai eh kelly merepek skang nih.LOL.cantik kan.akak pun suka sgt.heeee.cendawan tipu je tuh.besi je semuanya.ada kot yg lagi besar.dekat waterpark yang ada dekat kolam2 tuh.kehkeh.

✿ boonga_kecik ✿ said...

waaaa. cnteknya gmbr kamu wahai adek syg. buat ati makin teruja nk prgi sana uwaa


Bantal pelok aku cemburu kat...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

semua geng suka 'menembak' ya..cecantik fotonya..suka tgk..

shera haifa said...

suka tengok gambar2 yg diambil.. cntik..

sizuka[Izzati] said...

@boonga_kecik: hehe mehla dtg sini kak boonga :D

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: aah.hehe.kira outing geng menembak la ni.kuikui.thanks cik betty :)

sizuka[Izzati] said...

@shera: hehe thanks shera :)

bunga said...

redha tu penting..:)

tapi kan..gambar mmg cantik la..bunga lau masuk blog ni..mesti tegok gambar dulu..hehehe.baru bc entri..:)

sizuka[Izzati] said...

hehe betul betul.

thanks bunga.nampak disitu sy xbpe reti tulis entri yg memikat hati :P

kayrul-shah said...

canrik semua picture-picture tue

sizuka[Izzati] said...

thanks :)

NOOR FATIN said...

awak kan, xlama lagi jadi photographer yg bjaya di abad ini. hehe

semoga berjaya dalam exam :)

sizuka[Izzati] said...

hehe insyaAllah.aminnnnn puh puh :P

thanks fatin~!

[sutera kasih] said...

cantik2 gmbar tu..suka2..suka sgt tgk :)

btw, good luck for your killer paper hehe

Ati Masrif said...

salam izzati,

mcm nama anak kita
masih menembak lagi :)

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

gambar laut memukul pantai cantik..yg lain juga...

eh study study hehee

sizuka[Izzati] said...

@kak ati: wsalam.hehehe mujur bukan tembak binatang :P

@mama jnj: hehehe thanks kak sue :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...