Friday, June 24, 2011

done for this semester

12.30 pm

times up.put down your pen please.kata pengawas peperiksaan berkaca mata berambut blonde.

you may go.thank you.

biarkan ia berlalu pergi.hanya mampu berserah kepadaNya.Allah knows best kan?tapi serius penat gila menulis rasa nak patah semua tulang temulang jari-jemariku yang mulus inihhh [?].penat otak tak payah kira lah kan.penat otak tu dia bawak ke muka tahu.keluar exam hall tadi, pergi toilet, tengok muka dalam cermin.OMG.gila stress punya wajah kesayangan hamba.HAHAHA.

ok taknak merapu banyak walaupun sebenarnya boleh sangat kalau nak merapu ikan kerapu sekalipun.sekarang, rasa nak makan banyak-banyak lepas tu lompat tinggi-tinggi.yuuuhhuuuuu.

tak sabar nak holiday~!

p/s: paper semester kali ni memang pembunuh betul lah T_____T

22 comments:

NzA said...

pasni boleh la honeymoon...yeah!!!

khairul said...

insyaAllah,u already done ur best :)

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: hehehe yezza~

sizuka[Izzati] said...

@khairul: aminnn :)

shera haifa said...

tahniah sis berjaya hbskan smua..moga result gempak yaa.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

legaaa..bertawakkal saja ok..kamu dh buat yg terbaikk..

sizuka[Izzati] said...

@shera: hehe thanks.result gempak?uuuuuu harap2 lulus je.

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: huhu baiklah.mungkin itu yg terbaik.thanks cik betty :)

Amni said...

doakan yang terbaik je dear...=)

new entri,
GAMBAR OWNER BLOG YERDEH! JIWANG - AMNI

sizuka[Izzati] said...

hehe aminnnn :)

NOOR FATIN said...

dasyatnya menjerit mcm dalam gambar bawah tu. ekekeke.

boleh enjoy!! ;D

sizuka[Izzati] said...

ahahaha.kan.setuju.memang dasyat.

yezza!

kayrul-shah said...

mesti result exam gempak nie..jangan lompat tinggi2 sangat, nanti jatuh mau sakit tak ingat..hahhaha

sizuka[Izzati] said...

@kayrul-shah: xdelah gempak.hehe.xde lompat pun sbnrnye.lol.

nabilah_2908 said...

dah boleh jerit MERDEKA!!! la kan..? hehe... ;)

sizuka[Izzati] said...

hehehe dah boleh lah kiranya.

Dayana Nasir said...

untunglahhhh....
haha. best la. boleh snap pic banyak2 ye..

sizuka[Izzati] said...

insyaAllah :)

ASaDa RyutaRo said...

ye yeah.. semoga diberi kejayaan. :)

selamat bercuti..

sizuka[Izzati] said...

aminnnnn :) tq

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

you really make my day izzati asal saja kak pegi sini mimang gelak sakan nungu gambo2 kecik ni alahai...
Alhamdulillah dah abis exam ya, moga2 resultnya cmerlang Amiin :)

sizuka[Izzati] said...

HAAHAAHA.sy pun enjoy tengok gambar gerak2 nih.LOL.insyaAllah asal lulus je dah happy dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...