Thursday, May 12, 2011

zaman muda remaja

manusia sedang annoying dengan spam iPhone di Facebook.me too.tapi lebih annoying dengan journal yang perlu dikerjakan.sebab itu memilih untuk meroyan dekat blog sendiri seketika.tadi blogspot tak boleh dibuka secara tiba-tiba.serius cemas.tak tipu.

sedang godek blog sendiri tetiba terjumpa entri zaman ago-go yang lalu.terkenang kekasih lama.HAHA tidaklah tidaklah.mana ada kekasih lama.

dua tahun lalu...




zaman muda remaja.belum mengetahui kemanisan kehidupan sebenar.dalam kata lain, belum tahu enaknya coklat.HAHAHA.

sebelum fly ke New Zealand, bertakhta di rumah selama 3 bulan lebih lebih.jangan tanya mana gambar, sebab memang tak akan dikongsi.ianya ialah menakutkan.HAHAHA.


penghujung musim sejuk pertama di New Zealand.posing sebegitu rupa atas alasan hendak menyorokkan lemak sebanyak yang mungkin.


permulaan musim panas.shopping secara pukal boleh membantu membakar lemak.HAHAHA.


pertengahan musim panas.waktu ini hebat makan coklat & strawberry.lemak pun makin hebat beraksi.HAHA.


awal 2011, ketika bekerja di South Island bersama buah-buahan.South Island sejuk.haruslah makan banyak.dan muka aku dah nampak macam super-impose.HAHAHA.


April 2011, atau Mei?not sure but this is the latest one.aku dan kasut brutal.HAHAHA.

macam-macam mana sekalipun...harus nyah lemak-lemak sekalian ni semua sebelum balik Malaysia.harus!

apasal lah sini banyak coklat T______________T

p/s: bila ada kerja sekolah, macam ni lah jadinya.dua tiga post satu hari.sabor je lah.

18 comments:

Dayana Nasir said...

seriously gambar first nampak sangat kurus. nasib baik gambar last nampak hampir ke arah gambar pertama balik :)

NOOR FATIN said...

dulu kurusnya!!!!

ASaDa RyutaRo said...

macamana lah banyak keje sekolah boleh jadi makin banyak entry dihasilkan?? konpius!

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

masih muda remaja bah izzati :-)

sizuka[Izzati] said...

@noor fatin: kannn?kannn?tumbuk diri sendiri sebab makan banyak!grrrrr~

sizuka[Izzati] said...

@dayana: AAHAHA serius?jauh lagi sebenarnya.itu sebab pakai baju hitam tuuuuu.huuuu~

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHAHA bikin hilang stress yawww.

sizuka[Izzati] said...

@mama jnj: hehehe muda muda ni kena diettttt :P

khairul said...

hehe..sweet <3 but i love just the where u are

sizuka[Izzati] said...

:)

NzA said...

alahai...coklat..coklat...kena la siksa adikku camni skali..xpe, sblm blk msia diet coklat...he...

wanie m'nJ said...

gmbr yg 3rd last tu HOT!! haha

khairul said...

will always <3 u :)

syafiqzac said...

gtoh fareha pose cekak pinggan, brani kao!

sizuka[Izzati] said...

@khairul: heeee~

sizuka[Izzati] said...

@syafiqzac: zaman ago-go tuh :P

Prince Halilintar said...

yeay..akhirnya berjaya jgk komen disini...

pergh..pic cantek2 tu...sizuka nnt nk minta tlg sikit nnt...hehe..boley kan=)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.thanks prince.

boley insyaAllah.nk mintak tolong ape tu.hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...