Saturday, May 21, 2011

akan datang


'akan datang' bermaksud tidak semestinya esok, lusa, tulat atau tubin et cetera.boleh jadi minggu depan, dua minggu depan atau minggu depan depan.kerana jadual sedang huru-hara dan kacau-bilau.tapi ianya ialah dalam jangka masa terdekat, mungkin juga terjauh.siapa tahu.jodoh pertemuan, ajal maut di tangan Tuhan.sedang bingung dengan research proposal dan test dan lesson plan.sedang stress dengan kehidupan sebagai pelajar tahun tiga.tapi Alhamdulillah masih boleh menikmati hidup seperti homo sapiens normal.

p/s: plan nak tulis satu ayat je.tetiba satu perenggan muncul.*muka innocent*

10 comments:

Prince Halilintar said...

sizuka jgn stress2 wat keje tu ye..jgn lupe rest jgk..keje sampai mati pon xhabis..hahhahaha

sizuka[Izzati] said...

hehehe.takde stress sangat dah.Alhamdulillah thanks prince.hahaha betul tu.

NOOR FATIN said...

sabar la.. dugaan belajar. hehe semoga berjaya!

mata awak ek? hee

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks fatin~!

aah.kekeke.

NzA said...

semua org akan lalui saat kritikal camtu cuma perlu brtenang n brdoa..Insyallah.

sizuka[Izzati] said...

@sis nza: amin insyaAllah thanks sis :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hoho..standardla kehidupan sbg seorang student yg penuh pancaroba..chaiyok chaiyok..

ASaDa RyutaRo said...

macam ni rupanya yang dimaksudkan dengan satu ayat. HAHAHAHA

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: thanks cik betty :)

sizuka[Izzati] said...

@asada: sooooo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...