Thursday, May 5, 2011

bukan silat gayung

photoshoot, SELESAI.
editing, BELUM SELESAI.

habis bersilat dengan kamera.sekarang, masa nak bersilat dengan Photoscape dan foto-foto pulak.hiyakkkkkkkk!tetiba.

*tengah check ada tak gambar-gambar dalam DVD.besok dah nak pass dekat customer.ecehhhhh*

saya tak berapa cekap membakar (burn) gambar ke dalam cakera padat.ada masa jadi, ada masa tak jadi.bila masa tak jadi, dengan cakera padat kena lempar sekali dalam tong sampah.itulah bahana kalau buat kerja bila emosi.HAHAHA.

malam ni, mengerjakan sampul surat.eh bukan.sampul DVD.siang tadi, kaget sebab terlupa beli sampul.last sekali, buat sendiri aje lah.senang, jimat kos.harap-harap tangan yang tak berapa kreatif ni jadi kreatif.

cari gali kotak harta karun.jumpa kertas bunga-bunga pink, gunting, serta gam pinjam dari Nisa.terima kasih daun kari :)


once again, izzati buat sepah dekat ruang tamu rumah HAHAHAHA.


pung pang pung pang eh eh dah jadi.HAHA.tak perlu kot kongsi resepi ke cara-cara membuatnya ke.yang macam ni budak sekolah rendah pun boleh buat.HAHA.biasa ada dalam rancangan A.L.O.N.G ALONG! dulu-dulu tu.

bila sampul DVD dah siap, hati gembira O-lalalala.actually yang graduation photoshoot ni ada orang hire saya jadi event photographer.so ni boleh kira macam side-income lah.Alhamdulillah :)


rupa side-income di sebelah lainnya.kadang-kadang bila tangan gatal sikit nak main manik, terjadilah harta karun-harta karun pelik macam ni.HAHAHA.

special thanks to my dear seniors yang sudi hire saya & the geng untuk jadi event photographer sempena graduation ceremony.and CONGRATULATIONS~!


Diyana [Bachelor Of Science]

Zarina [Bachelor Of Education]

Sakinah [Bachelor Of Engineering]

Ain [Bachelor Of Science]

habis cerita pasal graduation.haaaaaa nantilah saya upload gambar lain ok.belum habis edit semua lagi.beribu jugaklah kot gambar yang kena edit.phewwww~


rupa langit selepas kejadian Tornado, kelmarin.besok diramalkan Tornado akan melanda sekali lagi.to all Aucklanders, take care of yourselves. mari berdoa supaya kita dijauhkan dari sebarang kecelakaan dan dilindungi Allah S.W.T.dari Dia kita datang, kepada Dia kita pergi.

20 comments:

Nailah Azman said...

Jangan merayap! Duduk umah je.
Kang diterbangkan tornado lak. Hehehe.

AKAK NAK RANTAI BURUNG HANTUUUUUUU!
( Setiap kali komen, akak akan cakap benda ni biar awak ingat! Hehehehe. :P )

NzA said...

seorg adik yg sgt kreatif..kalu jadi cikgu PSV ni mmg trangkat abis la...

seronoknya tgk hari konvo tu....next ye giliran izzati ek??????

ASaDa RyutaRo said...

lawa jugak sampul surat tu. ternyata nanti boleh jadi pembantu ALONG buat show. hahaha..

ke dulu awak yang duk dalam maskot ALONG????

**semoga dijauhi dari segala malapetaka ;)

Mama JnJ said...

kamu memang berbakatlah izzati....cantik..ni kalu balik m'sia mesti banyak perkakas nak bawak balik kaann..heehhee, perkakas barang2 kretif tu

mira mir said...

^^ comey smpui surat....

amy syifa said...

cantik la awk edit gmbar...geram2 tp sy xde duit nak beli tiket utk awk..heeee..

brape RM utk skali photoshoot mcm tuh?

Prince Halilintar said...

owh..patut la wat bersungguh2..okla pandai shoot gmbr mcm2..cantek je sume gambar tu..nnt prince kawin nk hire sizuka la..boley?hahaa

sizuka[Izzati] said...

@kak nailah: haha tapi kena pergi kelas tapinya.kehkeh.

iyeeeeeeeeeeee.nanti kite jumpe dekat JB ok!HAHA.sy kena g tangkap burung hantu sekor dulu.HAHA.

sizuka[Izzati] said...

@sis nza: hehe bese2 je ni sis.PSV?erkkk cam tak boleh je.haha.tangan tak berseni.

sy lambat lg.kena tggu setaun lebih lg.hehe~

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHA thanks.

aah dlu sy keje dgn ALONG.HAHA.logik ke tak tah waktu tu kanak2 lagi tetiba duduk dlm sarung maskot ALONG tu.HAHAHAHA.

aminn.thanks pakcik :)

sizuka[Izzati] said...

@mama jnj: hehe.boleh tahan banyak jugaklah.eh akak lg berbakat kot.sy xpro melukis2.kalau buat sepah, memang pro.HAHA.

sizuka[Izzati] said...

@mira: thanks thanks :D

sizuka[Izzati] said...

@amy syifa: hehe.takpe.selamat berkonvo :)

tak set lg harga untuk pasaran Msia.hehe.ni bru starting untuk auckland je.nnti sy update ye :)

sizuka[Izzati] said...

@prince: hehe.side income prince.kena bersungguh-sungguh.HAHA.

boleyyyyyyy no problem.special punya siap.HAHA.

miera myrofa said...

uhmm..
take care ye..
tornado tu..
kalau ronaldo x pe jugak..
kehkehkeh ;))

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks miera.aah kan.kalau ronaldo boleh jugak mintak sain.kihkihkih.

NOOR FATIN said...

kreatif sungguh ler kamu ni. heheheh

sizuka[Izzati] said...

hehehe.mane de.bese2 je ni :P

pehall90 said...

owhhh ni pa along kot. haha

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA.sabor je lah.aah p.a zmn bebudak dulu.kahkah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...