Tuesday, May 3, 2011

Alhamdulillah :)

Alhamdulillah dah submit assignment.dah habis penderitaan.ecehhhhhhhh.padahalnya belum habis semua pun lagi.cuma habis untuk subjek yang satu ni je.sebab subjek ni agak menderitakan hati bila duduk dalam kuliah.

dah.malas nak cakap pasal assignment lagi.HAHA tetiba emo.

maka, di atas segala usaha penat lelah dan keringat yang diusahakan, masa untuk reward diri sendiri HAHAHA.takkan nak mintak orang lain reward pulak kan.ada ke yang nak bagi?kekeke.


I am a BIG FAN of donuts yawwww.bukan Dunkin Donuts specifically, all kind of donuts.even donat yang jual dekat pasar malam tu pun.maka, this is my reward.suka SUKA suka SUKA!

tapi saya rindu donat dekat Big Apple.OMG sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa.sabar je lah.mujur sini ada jugak Dunkin Donuts.dapat jugak lepas kempunan.sobs sobs.tunggulah balik Malaysia nanti.memang aku cover semua jenis makanan.dannnnnn habislah aku obesiti nanti.HAHAHA.

oh ya, Tornado melanda Auckland pagi tadi.bukan dekat City lah tapi but still super-freaking-out-news kot.huhu takutnya.trylah tengok video tu.nampak sejibik sejibik kot.and actually Albany is not that far from Auckland City T_____T.

Ya Allah, lindungi kami dari segala malapetaka.

p/s: minggu ni sibuk sikit dengan graduation photoshoot.hoooo sebab tu lah semalam tak menyempat nak update blog.nak pengsan rasa bila sampai rumah.dengan hujan bagai.memang dramatik betul.

24 comments:

Ila Aqilah said...

tahniah! g makan donat sana banyak2..
pas tu pos sini sikit :p

sizuka[Izzati] said...

haha~!dunkin donuts ada dekat Msia kan.kekeke.

ASaDa RyutaRo said...

congrats dapat siapkan asgment. hahaha..

kat sini donut kurang sedap. tak tau apa yang sedap. act sedap dah, sbb makanan kat malaysia lagi super sedap, terus kalah kat sini..

♥KellY Eun♥ said...

yummy, mkn bnyk2 tau sis.
btw, hope sis n kawan2 kat sana selamat dr mana2 malapetaka. =). take care sis!

sizuka[Izzati] said...

@asada: HAHAHA.thanks thanks.

oh ya?hmmm rugi rugi HAHA.balik Msia lah bru dpt mkn donat ye?buat sendiri lah camtu.

sizuka[Izzati] said...

@Kelly: hehe takleh bebanyak nanti gemok.HAHAHA.aminnn thanks kelly :)

ayoys said...

ala gmbr kotak jak..donatnya mana.
x jadi nak beliuar..haha telan balik..hahahah
makan makan dan makan terus..:)

Prince Halilintar said...

prince lbh suke big apple..hehe..

wah sizuka jd photoshoot tuk konvo sape tu?

semoga dijauhkan dari malapetaka spt tornado tu ditmpt sizuka..amiin

sizuka[Izzati] said...

@ayoys: HAHAHA.donat kena tengok sendiri2 ja.kehkeh.makan makan makan nanti akak jd gemok :P

@prince: geng~!kehkeh.

untuk konvo senior.hehe.

aminnn.thanks prince :)

d_tieah said...

Nasib baik tak minat sangat makan donut.. Hahaha.. Pernah 2,3 kali je kot makan kat big apple.. Serius, tak gemar.. Lagi best kot makan pizza.. Hehehe..

Entry Terbaru : Osama Bin Laden Meninggal Dunia ; Hanya Tipu Helah Amerika Syarikat???

sizuka[Izzati] said...

hahaha ye ke?takpe donat simpan utk aku je.kehkeh.pizza best jugak.tp xselalu makan.heeee~

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

dunkin donat kakak x gemar..big apple haritu suka..tetiba jd x suka plak..

ada van de kamp said...

sini xde :'(

NOOR FATIN said...

nanti saya nak g makan big apple, awak nak kirim x?? :P

nabilah_2908 said...

hehehe...kesian dia kempunan big apple...

moga semuanya selamat yer kt sana.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: eh?boleh cmtu pulak.kekeke.mybe sebab manis sgt kot ke ape :P

@ada: serius?ingtkan dkt welly ada jgk.sabar ea ada :)

@noor fatin: errr haha kirim satu kotak!pos sekali ok!:P

@nabilan_2908: hehe thanks.kesian kan?kekeke~

TunTeja said...

hehehehe..reward utk diri sendiri.memang superb! hehehe...

nik rosmawati said...

akak suka big apple.hehe

zullnadz said...

nak sket dunkin donut tu heheee =D

sizuka[Izzati] said...

@tun teja: hehehe.kan!best kak dayah bile reward diri sendiri.rasa seronok je.

@sis nik: ehehe geng~!

@zullnadz: nah!haha~

i am S!L4H.. said...

lame x makan donut oh donut. suke yg gebu2 dan lembut. kalo yg byk corak tu syg plak rase nak makan. haha

sizuka[Izzati] said...

@silah: hahahaha.makan je lahhhhh.dah nama pun makanannnnn.

Amirrah Zawani said...

suka donut gak.. j,co n big apple.. dunkin kurang sikit.. hehe!! :)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.suka suka suka~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...