Thursday, May 19, 2011

my collection 002 :)

sharing is caring, tak sharing memang tangkai jering.ok tak sempat nak merambang apabenda lagi dah.weird oh.sudah lewat ke Skype Session tapi bagaikan tak mampu nak bangkit dari hadapan laptop HAHAHA.













ok.dah lewat betul.ok sekejap.you know what.I just create my Tumblr account yesterday, and this morning I deleted it.gila tak?OMG I don't really know what am I doing.sungguh tak tetap pendirian.bukan tak suka, tapi rasa tak gembira dengan kehadirannya itu.mungkin, aku hanya perlu usha Tumblr secara random macam biasa dan bergembira dengan blogspot.wah gitu!

p/s: ok dah lewat!*MENJERIT*

22 comments:

cik nina said...

baru hati i berbunga2 bile u mention u da wat tumblr.then suddenly kate da delete plaks.auw auw.......
baru nk follow u~~~

d_tieah said...

Cantik gambar gambar tu.. Dah boleh buat poskad dah.. Ngee :) Asal kau delete akaun tumblr tu..??? Ok ape.. Untuk kau share gambar yang kau snap dan edit.. Tak pun kau bukak akaun flickr.. *Betul ke eja???


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

bunga said...

antara sbb bunga suka datang ni sbb bunga suka tengok gamabr..semua cantik..n buat bunga nak nak tengok lagi..:)

sizuka[Izzati] said...

@cik nina: HAHAHAHA nak buat macam mana weh.tak ada hati dekat tumblr mungkin.gituhh kan.suka tapi tak seronok tengok diri sendiri punya tumblr.haha.

sizuka[Izzati] said...

@d_tieah: thanks tieah.hehe.errr ok aku pun tak faham kenapa aku delete.HAHA.mungkin takut nanti aku terabai blog tersayang ini?aku dah ada akaun flickr.tapi lama dah tak update.hehoheho.

sizuka[Izzati] said...

@bunga: hehehe thanks bunga.

nabilah_2908 said...

dah lewat...nak ke mana..?

cantik gambr2 kt sini....

ha...sy pun ada tumblr...tp tk seronok la...tk aktif pun...rajin tgk org punya je... ;)

sizuka[Izzati] said...

hehe nak ke kelas.kehkeh.

thanks nabilah.

oh ya?hehe maybe kita serupa.seronok tengok tumblr orang je.hihi~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mabelesnya gambar..jeles i..

sizuka[Izzati] said...

thanks cik betty :)

~tRah~ said...

wow!!nice pics...^^..upload more sis...

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks trah :)

ASaDa RyutaRo said...

dah lewat.. dah lewat.. tapi masih tercongok depan lappy. hahaha..

suka gambar budak makan eskrem. hahaha.. comot.

noreenrara said...

pic cantekk..nnt bole ambk gmbr kite pulak bile dh balek msia..hehe :)

sizuka[Izzati] said...

@asada: hahahahaha nak buat cmno.

hahahaha authentic kan.

sizuka[Izzati] said...

@noreenrara: hehehe insyaAllah.thanksssss.

Prince Halilintar said...

prince suke pic yg boy tgh mkn icecream tu...nice

jom2 kite gembira dgn blogspot..hehe

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks prince.

yeah lets rock & roll~!tetiba kan :P

NOOR FATIN said...

dah la budak tu comel sgt, awak pulak yg amik pic tu. lagi bertambah comel!! hehehe

sizuka[Izzati] said...

hehehehe thanksss :)

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

wah gambar terbaik lah :-),
akak ada tumblr gak tapi dah lupa password qiqiqqi, tujuan buat tu tak tahulah untuk apa, lagipun susahlah nak fahami benda tu huhuu

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...