Monday, May 30, 2011

some of my favourite artworks

update blog dua tiga kali sehari membuktikan aku sedang hyperactive.tadi duduk baca blog orang, berhenti dan bikin puding jagung, siap puding jagung, aku kembali tercongok depan laptop.

bila ia sepatutnya masa belajar, masa itulah aku sibuk merandom entri dekat blog.entri sebelum ini buat Cik Betty tak berapa faham motif gambar bunga rose ada disitu biarpun ia cantik dan mengagumkan hati[?].sebenarnya ia bukan bunga, errr ya betul bunga tapi bukan bunga secara realiti yang punya spora[?].mereka ialah hiasan di atas kek, icing.
Link
Hafizah Ayu hampir fikir bunga-bungaan itu ialah sanggul rambut.kuikui~*gelak sopan*

dah setahun lebih bergiat dengan foto-foto, I have my own favourites;yang sangat suka ditengok secara berulang kali sambil sengih seorang diri [?].

gambar bunga rose dalam entri ini is also one of my favourites :)




























mushy-mushy baby~



















can't wait for my photo-book~!
*grin*

26 comments:

khairul said...

nice :) sempat lg update blog ea..

sizuka[Izzati] said...

wek~ :P

nabilah_2908 said...

sy pun senyum2 tgk gambar2 ni..cantik semuanya... ;)

sizuka[Izzati] said...

hehehe thank nabilah :)

HaFizaH aYu said...

ehem ehem...rase mcm de owg mention nma kite je ngege,nway luv all da photo terbukti dpt wat sya tersenyum

sizuka[Izzati] said...

kekekeke.thanks ayu :)

amy syifa said...

cantik..! jeles..jeles..! T_T

sizuka[Izzati] said...

thanks amy.takpe nanti kite amek gambar awak ea :)

♥ Che NamNam ♥ said...

nak ambik gambar tak perlu terlalu ikut protokol dan bersyarat.yang penting perlu kretif dan tahu menggunakan ruang yang ada for sure gambar jadik superb..

perpon ur picture sangat cool dik dan kretif..!!nice sangat..!!

sizuka[Izzati] said...

hehe betul betul betul.

thanks kak~!

nik rosmawati said...

jelesnya.cantik btol semua pic kat ats tu.

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks kak nik :)

NOOR FATIN said...

pasai apa gmbr makin hari makin cantik? hehehe jeles tauuuuuuuuu. ;D

suka ayat tu, everyday is a burger day, if not, somethings wrong!! hahahah. comel je

miss faten said...

SAYA SUKA YANG CHOCOLATE ITU DAN MATAHARI ITU!!!!

Nak makan cokelat!!!

Nak tengok pemandangan cantek matahari itu :DDDDDD

sizuka[Izzati] said...

@noor fatin: hehe thanksss.nanti kite balik kite bleh shoot awk pulak :P

HAHAHAHA kan.hari2 makan burger habislah jadi bam bam :P

sizuka[Izzati] said...

@miss faten: HAHAHA jom pegi makan cokelat~!

matahari tu satu sunrise, satu sunset :)

*Miss Syahnia* said...

nice sgt..lg2 pic aiskrim tu
mcm real je.. ^__^

sizuka[Izzati] said...

@miss syahnia: hehe thanks :)

[z@ck] said...

cantik weyh =)

Taz Jaafar said...

suma ni awak yg snap? bestnyeee pandai amek gambar. huhu

sizuka[Izzati] said...

@zack: thanks weh :)

sizuka[Izzati] said...

@taz: aah hehe.Alhamdulillah kurniaan Tuhan.heeee~

SyafzMagz.com said...

cayalah! semuanya cantik2..suka pic taupo bungy tu..

Jemput singgah: SyafzMagz.com

sizuka[Izzati] said...

thanks :)

Saya said...

wahh..pandainya tangkap gambar..!!cantikk..

zullnadz said...

semua foto awk ker..huhu..so nice dude =D..besnyee merantau kat negare org kan

ZullNadz New Entry:Ferguson pandai cakap Melayu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...