Saturday, May 14, 2011

bila blog buat hal...light trail

bila tak boleh update blog, hidup rasa terkontang-kanting.Twitter jadi tempat melepaskan suka dan duka.boleh gitu?HAHAHA.

maka, semalam malam saya keluar mengheret kamera.maksud 'heret' disitu ialah metaphorical ya tuan-tuan puan-puan.saya tidak sebegitu brutal sehingga sanggup heret kamera secara realiti.gugur jantung ok.







nak dekat dua jam berkampung atas jambatan.HAHA.menggigil kau kena tiup angin.

hari ni, nak keluar 'heret' kamera lagi.destinasi, domain.model tak ada.kang tengoklah cameraman cameraman nak jadi model.HAHA.

have a nice day~!harap-harap blog dah ok hari ni.kalau tak terbantut lagi hasrat nak buat tutorial.

14 comments:

khairul said...

lawa <3..nice work honey

sizuka[Izzati] said...

thanks syg :)

Papa Mifz said...

wah serius cantek gmbr2 tuh...terbaik la...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

sizuka[Izzati] said...

hehe thanks.salam kenal jugak :)

Mr Laptop.ez said...

walamak! canteekk! suka tengok ar org tangkap style2 guna camera nih..

sbb..aku tak geti guna camera..camera enset pun senget2..hahaha

sizuka[Izzati] said...

thanks.haha.takpe boleh belajar :D

NzA said...

blog meragam dpt hasil yg cantik!!!

sizuka[Izzati] said...

thanks kak :)

nik rosmawati said...

cantiknya pic.rajin btol 'heret' kamera jea.

sizuka[Izzati] said...

hehehe.tu je pekerjaan yg sy suka buat selain makan donat :P

ASaDa RyutaRo said...

takde model yer? saya offer diri sendiri jadi model tak berbayar. hahaha :P

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHAHA kos terbang pegi mesir sila tanggung please

Nor Adzwaty Rokkafella said...

bokehlicious yg yummy~~~

sizuka[Izzati] said...

hehehehe thanksssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...