Wednesday, May 18, 2011

suka lelaki tua?

tajuk entri nak kontroversi sangat kan.HAHA.actually semalam sambil-sambil download Hikayat Merong Mahawangsa, entah macam mana TERnampak video Vin Diesel dekat Youtube.tahu Vin Diesel?yang dalam Fast Five tu yawww.people know him for his cool deep voice.memang cool wehhh.

video ni comel gila.serius nak gelak sampai pengsan bila tengok.HAHAHA.kalau compare suara dia dengan suara MC tu, memang macam pokemon dengan joe jambul.HAHAHA.



half-Italian half-black

eh siapa ni siapa ni?ini half-Nishikido Ryo half-Malay boleh?tapi muka macam Pakistan dengan rambut kelakar :P
*sori sori sayang :P*

23 comments:

ASaDa RyutaRo said...

sabor je lah.. perbandingan gambar tu sangat tak patut. hahaha..

sizuka[Izzati] said...

hahahahaha.

bunga said...

hahah...cam2 tau sizuka ni..haha..

Prince Halilintar said...

adeh..pecah perut dibuat bile tgk video tu...hahahha

tapi cite fast five mmg terbaekla..prince suke plot cite die..

sizuka[Izzati] said...

@bunga: hihihi

sizuka[Izzati] said...

@prince halilintar: HAHAHA lawak gila kan?kahkah.

sangat terbaek~!meskipun ni first time tengok fast & furious.memang thumbsssss up!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tak baper kenal sgt dgn pelakon omputeh..tp penah nmpk dia berlakon citer yg ada keta laju-laju tu..

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: aah.hehe.bestttttt.

khairul said...

da bahaya ni suke lelaki tue plak =.=

Mama JnJnJ said...

marah cik kan karang ;-)

sizuka[Izzati] said...

@khairul: hahahaha :p

@mama jnj: kehkehkeh.gurau2 je.

nabilah_2908 said...

hhahaa....hilang segala ke macho'an Vin Diesel bila bersuara kartun... ;)

sizuka[Izzati] said...

hahahaha kan.tapi comel :P

NOOR FATIN said...

bawah tu buah hati dia la tu.. keh3

sizuka[Izzati] said...

lalalalalalala~:)

NzA said...

video xleh buka la....

sizuka[Izzati] said...

kenape eh?line slow ke?

TunTeja said...

hahahaha.gambar tu takbley blah dik opor!!! :)

sizuka[Izzati] said...

hahahahahahaha

chenta said...

gelak gila i tengok video tu!hahaha

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHAHA kannnn.

noreenrara said...

HAHAHAHAHAHAHHAAHAHA..kelakar kelakar kelakar..ilang suara macho tu..

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHAHA kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...