Sunday, May 15, 2011

musim luruh 2011

Assalamualaikum & Hello :)

first of all, sorry since I can't make any tutorial this week.I know I promise about the transparent watermark, but probably later.mood terbang ke langit.dashboard pun tak berapa nak meriah.since I lost few comments from the previous posts, rasa nak emosi pun ada.tapi tak bolehlah emosi woi.nothing is perfect.same goes to us, same goes to blogspot.tetiba kan.

semalam, keluar dating dengan camera & few photog.since plan ialah last minute plan, huru-hara jadinya.and we decide to shoot ourselves.ibaratnya, kau shoot aku,aku shoot kau.macam itu.HAHA.kedengaran tak cool, tapi sebenarnya seronok.sebab dapat merasai kepenatan seorang model.dan kemudian menemui azam tak mahu jadi model,aku rela jadi jurukamera. kerana aku tak boleh tahan segan apabila kamera dihalakan kearahku.aku awkward.

entri mengandungi agak banyak foto.bear with it, people.these are my assets.HAHA.


model terjun dalam sut jogging beliau


awalnya, hanya ada tiga orang.dua photog dan satu model terjun yang keluar jogging di awal pagi.


bila pandang lain, saya ok.tapi bila pandang kamera, saya awkward.HAHA.


the real model.gituh.


see.i told you.


my green shoes.


'kau shoot je.jangan suruh aku pandang kau.aku segan.candid je candid je.'HAHA.


my shades


jam 10.30 pagi, mungkin.satu lagi photog menyertai kami.


at 11.00 am, Fareha & Aten join the club.she's one of the real model.muka serius dia memang gorgeous.not like me, my serious face ialah lebih kepada merajuk dan emosi.HAHAHA.


as for her, her happy face is my favourite.






presenting, the models and the photogs.HAHA.


photog

model

photog

model

photog

model

pandai pulak susun ikut turutan.HAHA.but actually Fareha is a photog too.remember, she's my partner in crime and for FA.IZ photography.heee~

17 comments:

bunga said...

leh tahan gambar tu..cantik pokok tu bial dalam gambar..

sizuka[Izzati] said...

thanks bunga :)

❤NazirahMoktar❤ said...

cantik la gmbar..lagipon bground die pon lawa :)

sizuka[Izzati] said...

thanks nazirah.hehe.memang lawa background dia.sbb autumn :)

fareha said...

all the pictures are awesome..

fareha said...

all the pictures are awesome..

sizuka[Izzati] said...

@fareha: kannnnn.heee.model pun awesome.

NzA said...

hasil yg cantik...

sizuka[Izzati] said...

thanks kak :)

Nailah Azman said...

Cantiknya rantai budak baju putih tu!
Vintage habissssssss!

NAK RANTAI BURUNG HANTUUUUUUUUUUUUUU!!!
Wuuuuuuuuuuuuuu~ :p

sizuka[Izzati] said...

hehehe meh datang nz meh beli rantai~!

Prince Halilintar said...

suke..suke..suke...seni photograpi yg hebat dari miss sizuka..

sizuka..dslr yg ok bg amateur jenis nikon bape eh?? prince nak berjinak2 ni..hehe

nik rosmawati said...

ala cantik nya pic.jeles tgk.

sizuka[Izzati] said...

prince: hehe thanks prince.

untuk amatur/beginner, prince aim Canon/Nikon?kalau sizuka, prefer Nikon sebab function dia senang nak faham sikit.hehe.try usha D3100 dengan D5100.mesti tergoda punya :D

sizuka[Izzati] said...

@sis nik: hehehe.nanti sis pun boleh amek gambar macam ni :D

ASaDa RyutaRo said...

kasut hijau tu lawa.. :P

sizuka[Izzati] said...

thanks thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...