Sunday, May 1, 2011

Mohabbatein :)

idea nak update blog memang suka muncul secara tetiba.tengah stress buat assignment, eh nak update blog lah.tetiba.tengah sibuk stalk gambar-gambar cantik, eh nak update blog lah.tetiba lagi.

actually baru lepas berperang dengan assignment.essay 1500 words.bukannya payah sangat pun sebenarnya.sebelum ni tulis essay 3500 words boleh je.tapi maybe sebab baru habis cuti & topik tak best.saya buat essay tadi separuh hati.betul saya cakap.entah-entah tak sampai separuh pun.mungkin, suku hati je.

dengan saya yang mudah distracted dengan hal ehwal duniawi ni, hadaplah laptop berapa puluh jam pun, selang dua tiga minit duduk refresh twitter jugak.HAHAHA.

oh ya, thanks Kak Nailah di atas tips-tips bernas itu.chewahhhhhh.saya off YM pun dah boleh fokus sebenarnya.sebab bila notifications tu bunyi kling kling tu yang bikin menggeletar jiwa nak check siapa dia komen gambar tu.HAHAHA.

Selamat Hari Pekerja, Malaysia~!
Majulah Pekerja Untuk Negara~!





p/s: padahal nak tepek gambar dengan few captions je mulanya.last sekali, keluar jugak karangan berperenggan.HAHA.memang tetiba.

mood dedaunan kering ala Mohabbatein.ni kalau jumpa ShahRukhKhan seronok jugak buat video klip dedaunan berterbangan.HAHAHA.

25 comments:

Nailah Azman said...

Nak sehalai daun mohabattein! :p

sizuka[Izzati] said...

nah~!:P

ASaDa RyutaRo said...

itu dinamakan semangat! semangat bertwitter. hahaha..

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA tetiba twitter pulak kena :P

Ryna Tri Asmara said...

eeee~ cantiknya daun tu :O nama dia daun mohabbatein yea, kak sizuka ? ekekeke~

Far8 budak baik said...

lawa lah pic...
peh pnjg gile essay kau
kena wat..
dasat dasat haha

HaFizaH aYu said...

suker tgk all ur pix..fresh gitu

sizuka[Izzati] said...

@ryna: kannn.haha bukanlah.akak bg nama je :P konon mood hindustan.kekeke.

sizuka[Izzati] said...

@Far8: hahahaha thanks :)

sizuka[Izzati] said...

@hafizah: thanksss :)

NOOR FATIN said...

sharp gila gambar! hehe suka2. nampk cantik sgt

sizuka[Izzati] said...

hehehe thankssss :)

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

eh kak, dah autumn eh?? tak tahu pon..alahai..ingat spring agi..=,="


btw, cantik gambar2 tuh..huhu..selamat hari pekerja juga;)
p/s: even tak kerja agi..hoh0~

sizuka[Izzati] said...

aah.autumn dah.hehe.before autumn, summer.spring before summer.heeee.

thanks adik :).takpe nnti kite bakal jd pekerja jugak.kehkeh.

Prince Halilintar said...

sonok ni klu dpt golek2 atas daun2 kering tu..pastu nyanyi lagu hindustan..haha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

suka cerita mohabbatein tu..lagu² dia semua best..zaman akak belajar dulu nasiblah lum ada blog ni semua..takdalah terganggu fokus..hehe..apa pon pandai² bagikan masa ye adik izzati..

sizuka[Izzati] said...

@prince: hahaha mood ala hindustan gitewww :P

@cik betty: kan.best betul lagu dia.kehkeh.mood jiwang betul.wawawa.insyaAllah.thanks cik betty atas nasihat tu :)

nik rosmawati said...

lawanya pic.asyik letak gambar benda lain jea.letak la gambar cik blog yg comel lak :)

sizuka[Izzati] said...

hahaha.nak letak gmbr sendiri malu pulak kan.kehkeh.

Si Merah said...

cantknye gambar daun tu..hehe

sizuka[Izzati] said...

@si merah: thanks :)

i am S!L4H.. said...

suke tbe2 nak update erh. haha. banyak gile idea. bole pinjam?

lawa la gamba. nak nangis tgok. T___T
cepat la balik malaysia. buat photoshoot. *tibe2*

sizuka[Izzati] said...

HAHAHAHA nah idea~!:P

kan.sabor je lah silah ni.g amek tisu sana.hish.HAHA.

tetiba.nak jd modelkah?:P

pehall90 said...

nak nak... kite2 je la. hahahha

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA sabor je lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...