Thursday, May 12, 2011

outdoor photoshoot, AUTUMN.

nak share beberapa keping gambar dari outdoor photoshoot hari tu dekat Auckland Domain.heeee~since semalam tak update blog kan.mintak maaflah.assignment matematik kitorang memang menggeletarkan jiwa.sabor je lah.dengan student yang mudah distracted macam ini *tunjuk diri sendiri*, assignment yang tak perlu ribu-ribu perkataan pun perlu masa empat lima hari nak siapkan.HAHAHA.

sekarang, dah boleh lega hati sikit.ada lagi 3 assignment menunggu nak disolosaikan.lepas tu habis semester ni.phewwww.makin lama makin saspen pulak rasanya nak balik Malaysia.takut kena simbah asid.tetiba kan.korang take care tau.macam-macam hal dunia sekarang ni.

ok.penatlah asyik membebel je kan.HAHA.













I haven't done any wedding photography, tapi insyaAllah akan cuba menceburkan diri ke dalam bidang tersebut.ecewahhhhhh.maka disebabkan itu, pelanggan pertama akan mendapat keistimewaan!soooooo siapa kawin cepat dia dapat!HAHAHA.

sekarang semua dah sibuk plan untuk winter trip.meskipun masing-masing dah pokai.tapi rezeki Allah ada di mana-mana, ye tak.kita je yang kena berusaha.heeee~

oh ya, lepas hantar journal besok saya ingat nak buat tutorial transparent watermark.sooooo nak bagi kerja senang, korang boleh download GIMP dekat sini.sebab saya buat transparent watermark guna GIMP.Photoscape untuk editing je yawwww.hehe~

sekian, majulah GIMP untuk negara.HAHA.

16 comments:

d_tieah said...

Cantik.. Wah.. Autumn in my heart.. Ngee :)


Entry Terbaru : Isu Dakwaan Agama Krsitian Sebagai Agama Rasmi ; Hentikanlah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alah..kakak dah kawen..takpelah nnt buat photoshoot utk kami anak beranak buleh kan? bila nk balik malaysia weh..

sizuka[Izzati] said...

@tieah: hehe.aah skang autumn :)

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: hehe.buleh insyaAllah.hujung tahun ni dah back for good dah :)

Hana_Hide said...

Teringin juga nak ada photoalbum ala2 artis camni...BESTnye!!! Lebih2 lagi kalau d negara 4 musim

shera haifa said...

wah cntik2x..
")

farah booboo said...

kalau sis yg bertuah tu? hikhik

sizuka[Izzati] said...

@shera: hehe thankssss

sizuka[Izzati] said...

@hana: hehe.buat dekat Msia pun boleh.nanti sy amek gmbr nak?:P

sizuka[Izzati] said...

@farah: huahuahua.amek gmbo sendiri je lah kotnye.HAHAHA.

Dayana Nasir said...

okey. i rela jadi pelanggan pertma u. hahaha

sizuka[Izzati] said...

hahahahaha.kita tengok siapa yang kena!!

ASaDa RyutaRo said...

gambar tengah baca buku convocation tu sangat lawa. model pun cun. single lagi ke? :P

sizuka[Izzati] said...

ulat bulu dah naik daunnnnnnnnnnn.

amy syifa said...

nak tiru gmbar no 1 and 2 blh tak?
cantikkk sgt2...huhu

sizuka[Izzati] said...

hehehe bolehhhh.thanks amy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...