Sunday, December 14, 2014

Button Badges PALING MURAH DI PASARAN

Assalamualaikum & Hello manusia-manusia hebat sekalian!

Apakah aktiviti anda di hari Ahad yang sungguh menceriakan ini? Aku kelihatan sungguh high-pitched bukan? Entah kenapakah sepertinya semangat berkobar kemain pagi-pagi begini. Tanpa membuang masa yang diibaratkan seperti emas mari kita terus ke agenda utama.

Ini entri untuk PROMOSI. Tapi bukan sponsored post. Sebab nak PROMOSI DIRI SENDIRI. eh pulak? BUKAN BUKAN. Sebenarnya nak PROMOSI PERNIAGAAN KAMI. Aku tak mahulah bermadah helah semua bagai kan sebabnya entah ada orang baca ke tidak TAPI! Harap-harap ada yang baca lah HEHEHE.

FACEBOOK : INFIRU STUDIO  
WORDPRESS : INFIRU STUDIO 

Di INFIRU STUDIO, kami membuat PRINTING SERVICES & SUPPLY. Apakah yang berbunyi terlalu kritikal itu? Macam susah nak paham je? OK meh kakak cerita.

CUSTOM MADE PRODUCTS :

  • Button Badges (44mm,58mm) - RM1/pc (for order MORE than 30 pcs), RM1.50/pc (for order LESS than 30 pcs)
  • Stickers (various sizes)
  • Fridge Buttons (58mm) - RM2/pc
  • Keychains (58mm) - RM2/pc 
  • Paper Bags (various sizes)
  • Banners/Bunting
  • Flyers
  • other printing products (PM for enquiries)

Dalam bahasa mudah, korang bagi design dan kitorang buat. Kalau takde design ataupun tak reti design, kami ada Editor yang boleh tolong korang designkan ikut kehendak korang. Caj design pun berpatutan insyaAllah.

Eh cop! Orang guna Button Badges dan rakan-rakan ni untuk apa ya?

Sekarang ni ada banyak kegunaannyaaaaaa. Salah satunya adalah wedding. Kebanyakan order yang kami dapat adalah order dari bakal-bakal pengantin yang akan menjadi Raja Sehari. Place Order and then masa hari wedding boleh bagi family members pakai. Boleh edit nama OK. So nanti senang dah tahu dah ni sapa punya ni sapa punya. Takdelah drama pengantin mengamuk di hari bahagiaku nanti. Hihi. Yang bestnya, kitorang dah biasa buat untuk wedding jadi ada BANYAK DESIGN untuk korang pilih! Semua ada dalam Facebook tu. Nak Custom Design pun boleh takde masalah noks :)

Kedua, Event / Acara yang melibatkan Kelab / Persatuan di sekolah atau universiti. Kami ada dapat order dari student UIAM Gombak, UKM Bangi dan beberapa buah sekolah yang ada event kat tempat diorang. Ada yang place order untuk Jawatankuasa Event, ada jugak yang order dan buat sebagai gifts kepada tetamu yang datang. Kekadang ada yang order untuk SEMUA yang join event tu. Kan best gitu? Barulah mekar tersemat dalam memori :)

Ketiga, Gifts / Rewards.  Yang ini biasa bila kitorang deal dengan cikgu-cikgu sekolah rendah sekolah menengah. Ada yang place order untuk Bijak Sifir, Spelling Warrior, Top Scorers, Best Students et cetera. Kiranya sebagai hadiah sampingan untuk pencapaian murid-murid di sekolah. Hadiah besau dah ada kemudian ada pula Button Badge tertulis Anugerah apa diorang dapat. Harus kembang kempis hidungku sepanjang zaman. Mesti bebudak seronok. Selain dari Anugerah-Anugerah Khas sebegitu, ada juga GURU KELAS yang place order untuk bagi dekat anak-anak murid kelasnya sebagai kenangan. Yelah kan, guru kelas tiap tahun bertukar so entahkan bila bersua lagi ecewah. Jadinya, benda tu boleh jadi salah satu kenangan bebudak tu dengan cikgu tu. Kot sampai besar simpan, haruslah jadi kenangan terindah dalam hidupku.

Keempat, Business Purposes. Kalau anda ada butik / perniagaan online, anda boleh guna Button Badges ini sebagai salah satu cara untuk mempublisitikan produk anda / jenama anda. Contohnya lah, every customer yang beli more than RM30 (for example), akan dapat free gift as in Button Badges yang ada logo produk / butik anda. Then, mestilah dia akan letak button badge tu somewhere kan? Samada dekat beg ke atau pencil case ke atau kat mana-mana yang dia boleh letak. Then kengkawan dia mesti tengok and say 'ehhhh ko dapat kat mana niiiii nak jugakkkkk' (example). So, strategi perniagaan berjaya ke tidak? InsyaAllah jika Allah dah takdirkan rezeki anda begitu, begitulah. Yang penting, kita usaha ye tak? Kami pernah supply button badges untuk Travel Agency dan butik. Mudah-mudahan produk kecil itu membantu perniagaan mereka untuk berkembang lebih maju :)

Kelima, saja suka-suka. Yang ini segenap lapisan masyarakat boleh guna. Samada nak letak gambar kahwin / gambar bertunang / gambar kenangan / gambar reunion / gambar family / gambar selfie SEMUA BOLEH! Nak tulis I AM HANDSOME ke I AM AWESOME ke pun BOLEH! Button Badges ni, dia comel tau. Pulak tu kalau korang pinkan dekat backpack / pencil case. Jadi macam terlalu sangat awesome. Lagi satu, senang orang nak tahu beg tu sapa punya, pencil case tu sapa punya. Sebab dah terang tang tang ada nama / gambar atas button badges kat situ kenz. HEHE. Takyah tulis nama pakai marker pen dah macam zaman sekolah dulu.

Nampak tak betapa BANYAK gunanya button badges nih? Ni baru cerita button badges, belum benda lain lagi. Kalau nak cerita benda lain, tahun depan pun tak habis kot BAHAHA.

Kalau ada yang berminat nak order, terus PM kami di Facebook OK? Jangan bimbang ni bukan bisnes orang lain. Tokey sendiri yang promote nih HAHA. eh eh eh bini tokey. MUEHEHE. InsyaAllah kami akan cuba memberi servis terbaik kepada anda semua :)

Button Badges murah wei #RM1jerr. Harga minyak naik melantun-lantun, harga kitorang maintainnnnnn.

:D




3 comments:

i am S!L4H.. said...

Macam besttttt je. Nanti ade keperluan di sini sy scroll balik ye entry ni. Hiks

NIA said...

Bookmark terus silah.dah alang alang tuh hihi

NIA said...

Bookmark terus silah.dah alang alang tuh hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...