Sunday, July 12, 2009

kisah hari ini~

alkisah...*sayyid...alkisah sang kancil beramai2 datang menghadap sultan firaun...*mana firaun pakai sultan...ntah...alkisah gambar 1-kira- kira jam 09.40pagi
cik farry buat amal jariah*alhamdulillah...tolong orang gune mesin ATM...pelik gak bile kitorang sampai kat ATM..tibe2 je geng 'mereka' memberi laluan kepada Cik Farry untuk gune mesin ATM tu...rupe2nye bukan bagi Cik Farry kuar duit dulu...'mereka' hulur kad2 mereka kpd Cik Farry dan mintak Cik Farry tolong kuarkan fulus2 'mereka'...*Cik Farry kecuakan kerana dikerumuni 'mereka-mereka' yg kagum dengan kebolehan Cik Farry gune mesin ATM...geeeheeeheee~

alkisah gambar 2-kira-kira jam 1 petang
sizuka bersama-sama kengkawan memakan beramai-ramai di McD Larkin Sentral...lepas itu sizuka pegi beli tiket bas secara 'bundle'...diketawakan oleh Incik Hensem Maraliner kerana menyebut nama Momoyo dan mengalami keserabutan mencari fulus di dalam dompet yang semakin uzur..hukhuk...*sizuka soping brg2 utk kechantekan-self-satisfaction

alkisah gambar 3-kira-kira jam 4.00 petang
kuantiti makanan yang masuk ke dalam perut hari ini agak meningkat berbanding hari-hari lain...tidak lama selepas menikmati nasi ambang*tajaan saudari hawa...satu SMS jemputan memakan buah-buahan tempatan diterima...Cik Farry*yg dah lame mengidam durian melonjak
kegirangan...walaupun SMS itu diterima oleh Cik Farry namun sizuka tetap buat-buat macam dijemput jugak...hahaha...bile da excited sangat nak makan durian...Cik Farry tersarung selipar hijau misteri...tah camane die boleh tersarung pun sizuka konpius...huish~

DICOPY DARI BLOG CIKGU NZA-4FN1MN

Disember
- mudah percaya kpd org
*agak betul...sebab tu selalu je kena tipu...ish3x...
- mengerjakan sesuatu tergesa-gesa
*pantas dan efisyen!Indah Water!gahaha~
- tidak sabar
*emm...
- tidak mahu mengalah dan selalu ingin menang
*tapi kadang2 menyerah kalah jugak la...sian la kat orang lain kalo asik2 saye je menang...orang pun bosan...hakhak...
- mudah terpengaruh
*nie memang takleh kene hasut sikit...orang makin hasut makin menjadi2...kesimpulannya...salahkan penghasut itooo!
- jujur dan baik hati

- pemboros
*bile banyak duit...bile xde duit saye jimat*bukan kedekut tao!
- suka memaksa
*paksa-rela a.k.a paksa-tak-rela...wachaaa!

5 comments:

aien~s corner said...

bangga kte as m`sian.. hahaha tw gne bnde2 canggih ni..hahaha
tp yg xbleh blah.. asl gne slipar owg lak.. xpsn ke gne sipe owg??hhahaha

sizukaDeboss said...

hahaha..actually ade 2 jemputan mkn buah-buahan..kejadian tu pas g jmputan ptama kat room mmber..otw nk g jemputan kedua bru pasan..hakhak..*gelak tergolek2

taz said...

nasib baik orang2 asing tu baik. kadang2 risau jugak zaman sekarang ni macam2 kes ada. huhu

fadhlah said...

lawak2

sizukaDeboss said...

to tazz- betol2x..mereka tu mcm innocent ckit..tu yg xbpe risau sgt..=p

to fadhlah-lawak ke?xgelak pun?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...