Saturday, November 13, 2010

Muriwai Beach~

minggu ni agak super-busy kalah businesswoman.kalau businesswoman sibuk bekerja, izzati sibuk bekerja & berjalan-jalan.hahaha~

so let the pictures tell the story...

jejaka Aukland & Gadis Wellington.gituh.Muriwai Beach here we are :)ekhemmm ada Gadis Auckland sorang di sebalik kamera.kehkeh~

pantai ni ombak ialah besar, makanya ramai yang meluncur aissss.ehhhh meluncur air.orang putih cakap surfing.cool eyh?rasa macam cool bawak surf board sambil jalan tepi pantai dan buat muka hemsem.tapi macam berat je.so saya lagi rela bawak kamera.hakhak~



some shots from NIA Photography.ewahhhh~ini ialah breathtaking yer kawan-kawan.indah betul ciptaan Tuhan.dapat tengok sarang Seagull si burung liar yang suka curi makanan orang.bila sampai je dekat atas ni rasa macam WAHHHHHHH.burung-burung berterbangan di atas kepala.rasa macam dalam movie okay.automatik rasa macam pelakon.hahaha~

Farizan, Dya & Sizuka.diorang dua orang ni rocks okay.air sejuk tu diorang pergi berenang-renang.tak sempat nak kejar nak ambik gambar.hooooo~saya?i sibuk dukung anak i pergi panjat bukit & menembak scenery.kehkeh~

p/s: ada banyak lagi cerita lain.tapi lepas ni lah okayh?chow cin cau!

12 comments:

nza said...

cantiknya gmbar pmandangan kt pantai tu....

❤NazirahMoktar❤ said...

best nye jalan2..:)) jalan2 dgn kawan2 time belajar adelah yg paling best kan

sizuka[Izzati] said...

sis nza: hehe cantik kan sis.memang breathtaking kan:)

nazirah: aah.hehe.tgkap gmbr je yg byknye.dorg sume g mandi manda.kehkeh~

miss faten said...

Memang seriously breath taking :DD
Haish, bila lah agaknya dapat pergi NZ?? Sebab dulu b4 SPM mmg dah berangan gila nak pergi but alih2 ada sesuatu yg berlaku, then rancangan ke overseas mmg tergendala habis ah. Tapi takpe, hopefully ada rezeki masa depan nnt :))


BTW, my 1st thought on the word anak was like seriyesly and then sedar it might be your camera :PP Haha XD

sizuka[Izzati] said...

semoga impianmu tercapai faten syg.mungkin ada jodoh kawen dgn org nz?kehkeh~

ahahaha.i should write 'baby' kot.kahkah.

Mama JnJ said...

adoiii pantai pantai aku rindu pantai..
bilalah ada kesempatan nak pegi pantai ni..abahjnj bukan kaki pantai adoiii

halwani said...

subhanallah, cantiknya scenery kat sana.xsabar nk ke auckland jgk next year:)

fya zainal said...

wahhh cantiknya pantai dia....
sizuka x ikut surfing ke??

fatalist said...

wah, bersuka ria di pantai

sizuka[Izzati] said...

mama jnj: hehe takpe bawak jnj je pegi pantai.bg pelampung satu sorang.hehe~

halwani: hehe cantik kan.insyaAllah nanti sampai sini boleh selalu pegi pantai.ngeee~

fya: hehe cantiks bangat.oh M G.tak reti surfing.nnti tak pasal2 kelemasan.kehkeh~

fareha: oh yeah babe.seronots tapi sejoks!tapi scenery is like whoahh!

miss faten said...

Oh gosh, kahwin dengan orang NZ?? Hehehe takpe lah nak kahwin org Malaysia je :PP Huhu ~

Btw why baby?? Hahah ~

sizuka[Izzati] said...

kakakaka.setia dgn jejaka malaya gituh.

baby sebab kena jaga betul2, elok2.kalau meragam habes mummy kena keluar duit.kakakaka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...