Thursday, February 11, 2010

Auckland,New Zealand

hai kawan-kawan
saya di sini
Auckland,New Zealand
setelah menempuh perjalanan 10jam menaiki kenderaan MAS
alhamdulillah
english yang dah berkarat perlu dipertingkatkan
tadi dah macam konfius gila bila sampai kastam
hahaha
dah lama tak speaking
3bulan kot duk kat umah
wakakaka~
harap2nya lepas ni speaking berhabuk la ye
sebab nak makan pun semua mesti speaking ok
kalau cakap melayu nanti mat salleh itu tercengang
dan kita tak dapat makanan
ohhh Auckland sangat cantik
summer pun macam kat Genting boleh tak
and for the first time pukul 8pm terang-benderang ok
pukul 9pm baru gelap gulita
dan seawal jam 6am matahari akan menjelma
sekejap je tido kan?
tapi macam the very very first night saya kat Auckland nie tak tido kot
tak biasa lagi
oohh besok cerita lagi ok?
nanti boleh letak pics sekali
satu lagi!
internet memang awesome!

4 comments:

nza said...

salam, lama xjengah...skali jengah rupanya adik sorg ni dh trbang jauh nun di sana...sizuka smbung study ke kt NZ?????

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi syg!!Sehat?
Dh sampai Auckland rupanya
die..Alhamdulillah..sampai sana
dgn slmt..Hope Sizuka x nangish2
sbb merindu kt sana hoccay..
Jgn risau belog ade,hp ade,fb ade
utk stay in touch dgn abg cyg tu..
X sbr Sis nk tgk pix Sizuka kt sana..
Sizuka..lupe nk tanya..hadiah dh received??

DaruL said...

izzati.....
sorii bykk x dpt jumpe ko wat kali terakhir before depart..
mmg lupe sgt..
yup2, tgk entri,
dah kat auckland??
nnti letak la pics..
kat sane summer ek?

apepun..take a very good care of urself...!!
k, barakALLAH.

~wa..bile aku nak g ovc plak nih.. huuhuu

sizukaDeboss said...

sis nza: a'ah sis..twinnig programme under KPM..bt TESOL..hehe..2tahun je kt cni..pasni balik mesia praktikal plak..heeee

sis ieda: oohh!almost forgot!da dpt da adiah yg sis kirim aritu!cumil bangat!thnx sis!

huda: its ok buddy..hehe..nk dtg melawat cni x?=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...