Wednesday, February 24, 2010

of Rainbow's End=)

Cadbury Land Castle

The Enchanted Forest yang menakutkan

ini adalah The Invader ye tuan-tuan & puan-puan

Welcome to Rainbow's End Theme Park!!


hai kawan-kawan!
semalam geng-geng HUIA pergi melawat theme park
erk...melawat?tak sesuai!
pergi bermain di theme park
oohh seronot!
first time main go kart okeh tapi dah macam professional gitu
hahaha
selekoh baik munye
abang hensem kulit gelap yang jaga tempat go kart tu pun dah bosan tengok kitorang kot
asik asik budak nih asik asik budak nih
*ohh tapi sudah tentu abang hensem botak macho cakap english kan..hakhak
konon-konon pack spaghetti bolognise untuk lunch
tibe-tibe tak bawak sudu mahupun garfu ataupun sewaktu dengannya
nak guna tangankah?
oh tidak~
kerana kami yakni sizuka,hanis & fareha sangat bijak untuk buat muka tak malu mintak garfu kat akak rambut gold mata biru cantek kat fastfood booth tuh
hahaha~
mesti korang nak tahu ape kelainan theme park kat NZ nie berbanding Malaysia kan?
mereka banyak game yang super duper extreme
mana taknya
sampai ade yang fenin-fenin muntah-muntah lepas maen game
tapi opkos bukan sizuka kerana sizuka adalah pencinta game di seluruh alam semesta!
over~
agak frust sebab FEAR FALL masih under maintainance
(FEAR FALL nie adik beradik SOLERO yang kat Genting tu)
tapi ROLLER COASTER & THE INVADER pasti paling top di dalam carta
walaupun nampak simple je tapi lepas naek memang tudung rosak habes
hilang segala keayuan bila naek ROLLER COASTER yang berlipat-lipat tuh
ntah berapa kali je kepala sizuka berada di atas
waktu-waktu lain kebanyakannya kepala senget ataupun ke bawah
boleh bayangkan?
THE INVADER memang super fabulous sangat tau
kalau tengok dari bawah macam kapal UFO
boleh fenin kot sebab THE INVADER nih pusing-pusing sambil meluncur laju sepanjang rail tuh
ooh terlupa!
kat sini ada 3D Motion Master yang sangat2 best
beza dengan yang kat Genting adalah...
kat sini movie 3D pasal Save The Dinasour
walaweh...ton jerit kuat gila kot sebelah sizuka sebab nampak T-REX menggarang depan mata
hahaha~
lagi satu theme park kat sini ada Cinema 180°
bapak best macam real je
walaupun kita just berdiri atau duduk je dalam cinema tuh tanpa sebarang pergerakan
tapi skrin yang 180° tuh buat cerita tuh macam real
sampai pening dibuatnya bila keluar cerita naek roller coaster yang laju gila
memang patut datang NZ
*promote pulak kan~
kesimpulan episod kali ini ialah
.................
seronot!


2 comments:

fatalist said...

tapi aku x berapa seronot...pening ko

sizukaDeboss said...

takpe farry.lain kali leh dtg lg:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...