Tuesday, February 16, 2010

freakin' excited

assalamualaikum
hai kawan-kawan
bila internet laju bak cheetah
rasa liat pulak nak update blog
*teruk teruk sila jangan ikut ok kakak2 adik2
oh hari ni sizuka kurang sihat
pening pening ohhh
oppss over~
masih berdukacita kerana cash sudah hampir habis
*ada $5 je lg dalam purse
-_-
dan kad bank masih belum digunakan
sizuka sangat banyak berjalan
agaknya nanti balik Malaysia kaki berotot baik punye
haha~
tapi serius agak penat kot
cuma tak berpeluh sebab angin sejuk bangat
mandi pun guna paip kaler merah boley?
haha...
malam2 seronok tido dengan comforter biru comel
orang putih semua panas tapi orang melayu sejuk
sekarang musim panas
orang2 tempatan kat sini (Auckland) pakai shorts, skirts
dan semua yg simple2 je la
panas kan
tapi sizuka dan kawan2 pegi hantam pakai sweater
tak ke pelik diorang tengok??
buat2 tak tahu je lah kan
sebab walaupun bilik cantik sizuka ni takde kipas langsung
tapi sangat sejuk ok macam bukak kipas siling no 5
kalau kat Malaysia,bila bangun pagi selimut ntah ke mana
kat sini bangun pagi masih setia bersama selimut
sejuk ooh
haa!sekarang dah start orientasi
dah belajar kenal2 kawasan
nanti seminggu dua memang master la nih
ekekekeke~
tapi orientasi kat sini memang sangat best dan memang best
kalau kat Malaysia
nak mandi pun macam tak sempat
program tak habis2 7pagi-11malam
kat sini tiap2 hari program start 10am lepas tu tengahari dah habis
petang dah boleh pegi jalan tengok kapal ala 'Titanic' kat Harbour
dah boleh pegi makan kebab sedap kat Queen St.
dah boleh bajet picnic kat Auckland domain
tangkap gambar banyak2 kasi havoc kat Facebook
over lagi~
lagi satu kawan-kawan sila sokong sizuka untuk mendapatkan figure seperti orang Korea ok
ganbatte kudasai!
fats!!run away!!

5 comments:

fatalist said...

waduh2 sizuka....excited...nanti kita g jalan sampai tertanggal kaki okey...

atiqah xx said...

sronok ohh~
;p

fya zainal said...

sejuk terasa sampai ke sini^^

sizukaDeboss said...

farry: oopss..i syg kaki ok=D

tiqah: seronok seronok=D

fya: hehe..smpai ke?wow~

nuyu farhan said...

bestnye...nak g! nak ikot! hehe..bleh tau tmpt org kan..cara hidup die..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...