Friday, September 17, 2010

super-random

izzati layan blog ikut musim.sungguh pelik betul dia ni.bila assignment mencurah-curah ke ladang gandum, masa itulah dia semangat waja membara-bara nak tulis blog.nak cerita hal itu hal ini.kadang-kadang benda mengarut pun menjadi-jadi.yang peliknya.bila waktu lapang bersenang lenang-sebab-assignment-hantar-lambat-lagi macam sekarang ni, memang macam haramlah dia nak jenguk blog.apatah lagi blogwalking.memang haram.apa yang dia buat?bukak youtube, search lagu hindustan, lagu siti nurhaliza, lagu rock kapak jiwang cintan megi cintan segala.paling kurang pun layan lagu ayam sepuluh kali.haha.

tapi hari ini,izzati kembali.kembali dapat semangat tulis blog dan blogwalking.haha.sebab utama: besok turn entri saya muncul dalam blog 100penulis.gituh.the one and only.chewahhhhhh.tungguuuuuuuuuu~

well.minggu ni tak banyak benda best.sebab.dah habis cuti.itu memang tak best.T___T.dan kelas berderet macam biasa.

one more thing.dancers re-unite.tetiba kan.actually just tolong angah untuk persembahan beliau & rakan-rakan IH untuk diorang punya International Night nanti.mula-mula nak buat inang.mengenang kembali menari inang masa TESL Camp dekat maktab dulu.kendur lutut mak.mekap tiga setengah inci.bulu mata setengah kilo.oh ya.tak free hair okay.itu mahkota wanita.ecewahh sekarang izzati dah pandai cakap hal wanita.hello itu ada dalam buku teks agama sekolah rendah okay?

bila dah masuk spring, baju semua nak bunga-bunga kan:P

bila otak tetiba jadi sempit, kita memerlukan udara ke tahap maksimum untuk perjalanan lebih lancar.aku pun tak tahu apa aku mengarut nih.tapi berjalan-jalan waktu malam boleh mempertemukan jodoh.bukan jodoh untuk kahwin itu.saya maksudkan ini.bertemu jodoh dengan nombor raksasa countdown to Rugby World Cup 2011.siang tak nampak punya.dan mesti tak dapat nak snap pic awesome macam ini.ohhh?YA NEW ZEALAND IALAH TUAN RUMAH RUGBY WORLD CUP 2011.jadi apa tunggu lagi?dapatkan tiket anda sekarang!*tetiba jadi promoter*haha~

tomorrow never die.tetiba.ajal maut di tangan Tuhan,izzati.

credits: images from FAREHA's collection:)

5 comments:

fatalist said...

this entry is super duper random :p

cik nina said...

klaka la ko izati oi.suke aku bace sume entry ko.hahaha

d_tieah said...

100 penulis?
Adoiiiii..
Skrg dh ade brape ek?
Asyik pospone je nak anto detail..
Rs cm nak join je..

Tyazizul said...

ola....buat la try..super cool...duduk nz ek?best tak??tak pnah pegi..teringin nk pegi!!

sizuka[Izzati] said...

farry: memang super-random.haha.

cik nina: haha.kan kan kan.thanks sbb suke.haha.

d_tieah: skg bru 88 kot.hehe cptlah join:D

tyazizul: hehe insyaAllah.kne carik bunga api neh.kakaka.aah dekat Auckland.best best best.mari melawat NZ!heeee~tp skarang tgh bahaya lagi kot.mybe next year?hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...