Tuesday, July 12, 2011

Auto 5: retisss

duduk dalam negara, tak ada peluang jadi retis.duduk luar negara, peluang nak jadi retis macam cerah sikit.KAHKAH.apa ayat aku neh.macam annoying je duhhh -.-.takdelah main-main je.hekhek.apa kau gelak gedik camnih lesing kang.

actually benda ni lama dah.boleh kata few weeks ago.eceh.kitorang punya aktiviti makan-makan macam hebat luar biasa sikit tahun ni.terus jadi salah satu punca duit habis.dan tempat favourite, Bali Star.yezza citarasa Indonesia.ayam penyet dengan ayam balado dia tarrrrbaik.Bali Star ni area Foodcourt, so banyaklah jugak kedai makan lain.memang selalu ramai orang dekat situ.kata tempat makan.HAHA.

tengah syok makan, kami disapa oleh dua orang jejaka.cina.sorang pegang mikropon warna merah, sorang pegang kamera yang macam dalam penggambaran filem tu.aku terpana tengok kamera KAHKAH.takdelah.aku tengah duk makan ayam masa diorang datang tepi meja.

Hello misses, we are from World TV.It's a chinese tv show.We would like to interview you guys about foods here.Is it okay with you?

serta merta aku nervous.HAHAHA.Fareha macam biasalah.beliau memang cool.Nisa pun.dua orang ni memang pandai buat muka chillax.aku je yang tak reti kontrol gabra.ibaratnya kalau lupa pakai nametag dekat sekolah, aku lah muka yang kena cekup dulu HAHAHA.

waktu Nisa kena interview je aku sempat grab kamera

Fareha kena interview dulu, kena cakap depan kamera dengan mikropon merah besar.lepas tu Nisa, lepas tu tetiba aku kena.ingatkan aku terlepas.serius aku ingat aku terlepas.HAHA.tapi soalan dia serius menterkezutkan...

What do you think about Indian foods?Do you like it?

and I was like WHATTTTTT.bukan ke tengah makan makanan Indon nehhh.[dalam hati]

kesannya, aku duk ulang perkataan spice,spicy dan spices secara berulang kali.redundant kata orang putih.KAHKAH.bayangkanlah, dengan mikropon warna merah depan mata, dengan kamera besar dihalakan ke arah wajahku.tak ke blushing tetiba duk ulang perkataan yang maksud dia lebih kurang sama?HAHAHA.

ada junior tengah makan dekat meja tepi belah sana sikit.lepas dua orang jejaka tu berlalu pergi, dia cakap...

fuiyohhhhh retisss tv cina woooooo.

HAHAHA.international retisss.KAHKAH.

11 comments:

Far8 budak baik said...

hahahahah pehhh
kene interview ngan
mamat hensem kot...
hihi...
waaaa
tu ar mkn kat luar sgt..
abis duit duit =p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wooo..glemernya dapat masuk tv cina..hahahah..nk siar kat mane weh? Wai Lai Toi ke? kot ada kat astro buleh akak nonton lps tu nampak ko akak pun ketawa gedik-gedik hahaha

amy syifa said...

pernah nak kena interview dgn astro smpena ari ibu tp i menolah sbb i kan pemalu 8aiceh padahal mengelabah beruk*

p/s-izzati cpt la blk,bace entry auto post rase mcm x real la...

✿ boonga_kecik ✿ said...

amboi2... bkn maen lg. msuk tb! nnt jackie chan pn knal awk haha

nabilah_2908 said...

hahaha.....show tu dah keluar tv belum..? ;)

Prince Halilintar said...

wow..glamor la ye..mesti xsabar nk tgk dlm tv tu..hehe..

prince dah kembali menulis sizuka..hehe

i am S!L4H.. said...

ahahah. beso nye mike die. gaye mcm nk suh telan je. alang2 tgh mkn tu. haha

HaFizaH aYu said...

retisss nak sign!!

NOOR FATIN said...

wahh! hehehe best tuuuu. mesti gabra kan, lain kali suruh org yg interview tu jgn pandang kita sgt, lgsg xleh cakap. hik3

[sutera kasih] said...

mesti gabra gilerrr kan time kena interview tu..dh la dgn kamera bsar hehe

duniasicarangkulina said...

eh eh kalu tidak silap akak ada mention dlm komen sebelum ni psl retis kan hahah..tdak sangka pula auto post izzati pun retis..huhuu
fareha steady cayalah, kalau akak mesti da ketaq bibir, boleh lihat dengan jelas bibir akak hahaa



bila balik?? rindu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...