Sunday, July 24, 2011

jakun

Hello & Assalamualaikum.

sad to say, these few days (or weeks I must say), this blog will be flooded with colourful-and-not-pretty-hand-drawings made by the owner of this blog HAHAHA.is this even a bad news?why are you laughing, man?yeah for some doodlers perhaps.mungkin ada yang boleh pengsan tengok lukisan aku nih which is O-M-GEE what she's drawing?

LOL

dear babes and dudes, (cehhh bajet omputih) this is what we called JAKUN.you know what, mr.novio (oh I like using this word) just installed Adobe Illustrator, Adobe Photoshop & Adobe Lightroom in my laptop.which is O-M-GEE how awesome is that?but sadly this 21-going-22-years-old-lady didn't know how to use it, yet.HAHA.n-o-o-b.

actually mr.novio said it's not that difficult.YES he's a multimedian so memang ada logika kalau beliau cakap benda Adobe ni macam kacang kuda whatever it is punya kacang kan.but for me, which is a language-student-and-an-english-teacher-to-be, O-M-GEE kenapakah complicated sangat heh?

n-o-o-b

HAHA.tapi semenjak dua menjak tiga menjak ni, aku sepertinya rajin godek-godek adik beradik Adobe ini.namun hal photo editing, aku masih setia dengan Photoscape.bukan senang nak berpaling arah ok.

Photoscape, I love you :)

eh sempat lagi.

maka, terimalah hasil godekan dan contengan aku yang sangat O-M-GEE.HAHA.

Bradley Coops Impressed

p/s: i told yaaaaa here.matahari & awan memang favourite subjek kalau aku melukis HAHAHA.

p/s/s: beberapa hari ni aku tak boleh bukak GengBlogger.kenapa eh?

16 comments:

bunga said...

comel pe..hehe

shera haifa said...

cantik. shera nak wat cm tu konferm xmenjadi..

shera xleh buka gengblogger gak. nape ehh?

Dayana Nasir said...

at least ada juga hasil tangan kreatif nya. i nak lukis macam tu memang sungguh tak boleh diharap!

noreenrara said...

cute je.hehe..
same la dh bape ari xbole bukak gengblogger..xtau nape..

sizuka[Izzati] said...

@bunga: hehe cincai je :P

sizuka[Izzati] said...

@shera: takpe.mungkin bleh try.mane tau lg lawa ke?kehkeh.

entahlah.curious gila nih.huhu~

sizuka[Izzati] said...

@dayana: hihi.takde kreatif nya lah hai.u takpe.kreatif jadi model ngeeee :)

sizuka[Izzati] said...

@noreenrara: hoho semalam try google.ingtkan sorg je mngalami masalah sedemikian -___-

Prince Halilintar said...

wah ..cute la tu

prince pun baru bljr adobe..taw la sikit2..hehe

sizuka[Izzati] said...

hehehe prince pun dah advance skang.heeee.

Diana @ bilakukatacinta said...

salam kenal....bestnyer meng edit segala...erkk..tak berat ke lappy tuh..di bubuhnya macam2

sizuka[Izzati] said...

salam kenal diana :).tak berat pun sebab benda2 lain semua simpan dalam external.dalam lappy just ada software je :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak paling x reti edit gambar..paling habis guna photoscape sb nk letak watermark :(


p/s: pandai edit gambar utk buat landing page fan page x?

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: samalah.ni sy try2 je.hehehe.

errr tak berapa yakin lagi.hehe.

NISA' nis said...

i always be behind u when yu were doodling...Sooo behind kan..hehe

sizuka[Izzati] said...

di sebalik tabir gituh.teeeheeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...