Monday, July 18, 2011

semester akhir bermula

rasa macam tak sempat nak buat apa-apa these few days.foto-foto berteraburan [?] di serata tempat.hari ni dah mula kelas.DAH MULA OK.kali ni memang bercuti to the fullest wa cakap lu HAHAHA.dan sekarang aku dah jadi macam manusia paling miserable dalam dunia.

mungkin entri pasal holidays kasi up lambat sikit.banyak benda perlu ditangkap (catch-up).besok pun encik K dah nak pulang ke tanah air sobs sobs.aik apasal sebak tetiba neh.

just rasa macam penat nak mula semester boleh tak?


p/s: oh semester cepatlah habis.nak balik Malaysia makan ikan bakar.TETIBA.

17 comments:

[z@ck] said...

selamat kembali ke sekolah.hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sem akhir? lps tu tamat lah dah belajar? wah bestt..belajar rerajin sizuka..:)

i am S!L4H.. said...

nk bg hadiah...


terimalah lagu maroon 5-misery.
sile dwnlod dan dgr sendiri. haha

bunga said...

hahaa..bunga gak yang belum mula2 g semester..eheeeeee

sizuka[Izzati] said...

@zack: thanks weh.haha.

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: eh taklah.habis dekat sini je.lepas tu balik Msia ada praktikum :P.baik cik betty :)

sizuka[Izzati] said...

@silah: HAHAHA sabor je lah.

sizuka[Izzati] said...

@bunga: cuti lama lettewwww :P

[sutera kasih] said...

buang kalendar adalah jln terbaek utk mempercepatkan masa hehehe

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA bijak bijak.tapi dekat handphone ada kalendar jugak.kena buang jgk ka?:P

nik rosmawati said...

wah.dah sem akhir.apa pun gd luck dear :)

shera haifa said...

dh mula!! ermm slmt belajar yaa..
=)

sizuka[Izzati] said...

@kak nik: hehe sem akhir dkt sini je.thanks kak :)

@shera haifa: thanks :D

Prince Halilintar said...

bestnyer kan klu dah sem akhir dah..kene stdy sunguh2 ni dan slmt pulang ke mlysia nnt..=)

sizuka[Izzati] said...

hehehe.sem akhir dkt sini je.nnti ada lg setaun dkt msia.heeee.thanks prince :)

hakak CNN said...

banyak sangat berjalan ngan encik K neh tu pasal penattt...

tak lamer dahhh tuhhh...nanti dah balik mesia rindu plak time study kat saner so sementara ada waktu nikmati puas2 okehhh...:)

sizuka[Izzati] said...

hehehehe mungkin kottttt.

tau takpe.hehe insyaAllah.thanks kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...