Thursday, July 14, 2011

Auto 7: Harry Potter

yey yey nak tengok.siapa minat Harry Potter dekat sini?selain akulah maksudnya.ada?sep sikittttt.welcome to the club.HAHA tetiba.hari ni Part 2 keluar dekat panggung wayang eceh skema gila.aku teka mesti ramai orang beratur nak beli tiket.huuuuu but who knows kan?actually 3 minggu sebelum tayangan pun dah boleh book tiket.tapi aku tak beli pun.nak merasa adventure sikit berebut tiket dekat kaunter HAHAHA.

macam-macamlah engkau ni izzati.

p/s: aku suka Fred & George Weasley.aku minat Oliver Wood jugak.comel gila oh.tapi waktu HP 1 dengan HP 2 je dia ada.huuu.eh yang HP 7 part 2 ni dia ada ka?

8 comments:

Ryna Tri Asmara said...

kak sizukaaa~ ada la oliver wood xD tapi sangat sekejap. blink your eyes and you'll miss it =__=

*sumber: artikel² di internet pasal HP 7 part 2. hehehe~

ikha07 said...

dan kalau ko minat dgn fred dan george baik ko bwk tisu...

Far8 budak baik said...

pehhh aku pn smgt lah nk
tgk cite ni..
nnti nk beli on9 nye...
sekeluarga tgkk..
waahhhhhh

bunga said...

kurang gemor citer ni..eee

Prince Halilintar said...

nanti story2 la sikit cite ni ye sizuka..

[sutera kasih] said...

jom tgk ramai2..hehe

duniasicarangkulina said...

arrrghhh kan bagus kalu RPatzz tidak mati awal hua hua hua


terpaksa tunggu dvd baru dapat tengok ni..iklan dia sangat menarik hati kak

NzA said...

katanya cerita HP kali ni xbegitu mengancam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...