Wednesday, July 27, 2011

less-words wednesday: Ramadhan :)

mulanya, aku nak buat tajuk entri ni wordless wednesday 02.sebab wordless wednesday versi pertama *berbelit lidah* dah ada dekat bawah ni.TAPI aku baru perasan dah lebih dari 24 jam aku tak membebel dalam blog sendiri panjang-panjang [?].makanya, aku tukar tajuk jadi less-words wednesday.(sukahati)

OK.kita tengok less-words ke tidak.

puasa dah dekat.haaaa siapa tak ganti puasa lagi :P

juga, TERperasan halaman photography tutorial aku tu lama tak berupdate.duhhh.mungkin aku dah kekontangan kebolehan & idea.boleh tak aku nak buat tutorial pakai shawl pulak MUAHAHAHA (sengal).

p/s: berusaha keras lukis kartun punyalah bagi nak nampak macam manusia.at the end of the day, aku rasa tak comel pulak muka diorang.mungkin kena buat plastic surgery sikit.

chop.patut ke buat tutorial lukis kartun?

OH-EM-GEE KABHI NEHI

NOTE: aku bakal menge'post' entri lori gula mencurah ke ladang gandum besok.bersediaaaaaaa HAHAHA.

8 comments:

Prince Halilintar said...

slmt myambut ramadhan yg bakal tiba nanti sizuka..insyaAllah semoga amalan kita diterimaNya..amiin

blog-tips-kurus said...

sejuk tengok si dia ber4 ini.. :-)

shera haifa said...

salam ramadhan sis..puasa penuh tau,,hehe.
jngn nak ngelat

sizuka[Izzati] said...

@prince halilintar: hehehe aminnn :)

sizuka[Izzati] said...

@blog-tips-kurus: hehe :)

sizuka[Izzati] said...

@shera haifa: salam ramadhan juga.errr bab puasa penuh tu sgt berharap.kalau ada alasan camane?:P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

haha..cute je katun tu..akak tambah lg satulah..sempena bulan ramadhan ni kita kurangkan ngadap blog aci x? hehe

sizuka[Izzati] said...

HAHAHA.boleh kalau semua org bleh buat.kuang3x.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...