Wednesday, July 13, 2011

Auto 6: Of Tun Teja & Chempaka Sari

tahun 2009

duk belek-belek folder gambar dulu-dulu, terjumpa gambar ni.rasanya mesti ada antara anda-anda yang kenal dengan diorang kan?teeeeheeeee.kitorang satu blok masa dekat maktab dulu.pup pap tahun ni diorang dah final year dekat maktab.diorang ni saya punya senioritas.tak sempat nak jumpa.sobs sobs.kalau nak tahu, ni lah geng rockers Blok F dulu.HAHA rockers lah sangat.

klik sini untuk ke blog Miss Chempaka Sari
klik sini untuk ke blog Tun Teja
stay sini untuk ke blog Sizuka Izzati *HAHAHA*

aik baru perasan.nama aku je tak berapa nak tradisional.KAHKAH.

6 comments:

Ila Aqilah said...

haha..zati biarlah diorang letak nama-nama tradisional, diorang pun dah meningkat kot usianya..haha

Chempaka Sari said...

Zati, waaaa.... thanks much..akak masih simpan lagi gmbr tuh..ade satu pic gmbr kite berdua..di snap menggunakan hp akak..coming soon on coming entri, okey??

Chempaka Sari said...

Qila, kau ckp depan cermin kah?? :p

i am S!L4H.. said...

name sizuka itu kejepunan. haha

[sutera kasih] said...

jom singgah blog kwn2 awk tu hehe

TunTeja said...

wiwittt!! touchingyeeee simpan lagi gamba ni...heeeeeeeeee..rindu adik opor! :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...