Saturday, July 23, 2011

photoshoot in Wellington

I am a person who can't deny her own camera.you know what I mean?luarbiasa YES.ianya sedang berlaku dan aku syak akan terus berlaku tanpa henti.walaupun sedang ada kerja sekolah universiti sekalipun, ah pergi nyah sana.aku akan pedulikan kamera dahulu.aneh tapi benar.cuma jangan tiru aksi ini di rumah KAHKAHKAH.kalau tak, potensi tinggi dapat tepuk berapi dari abah.

taipan aku dah macam tak berapa berkaitan antara satu sama lain.aku syak, aku perlu berhenti sekarang dan hidangkan foto-foto supaya repekan aku tak menjadi puaka niyang merepek.

credits to mr. novio (google translate-Spanish) Khairul, Addy Fitri and Suraya Saderi (can't find her blog's link) for the great moments dan jadik model :P
NOTE: to Fitri's blog readers, Hello.dia baru je post entri pasal ni tadi.terus semangat akakkk :)





























soooooooooooo dah habis dah cerita trip winter break.voleyyy?:P

ok tak HAHA.tengoklah nanti lain kali boleh sambung lagi.just kalau nak cerita pasal tiap-tiap hari macam takkan habis-habis :P

errrr anyone want to book for a photo-shoot?

BAHAHAHAHA perasanlahengkaunih.

28 comments:

Addy said...

Nice! Thanks tau. you and your lovely touch is always welcome here in Welly! (or in IPSAH later. lol)

C Ya!

Kamal Effendi said...

eh ah eh ewahhhhh lol

HaFizaH aYu said...

pic u shoot smart2 la..like like

sizuka[Izzati] said...

@addy: HAHAHA yezza thanks too!

sizuka[Izzati] said...

@kamal: ewahhhhhh lawan KE nehhhhh

sizuka[Izzati] said...

@hafizah: hehe thanks :)

shera haifa said...

sngt cntik itu2 gambar.. good job sis

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks shera :)

Nuranis Iryani said...

wahhh . cantik lah gmbr2 tuu . saya suka :D

NzA said...

meriahnya tgk gambar tu..semuanya cntik2....

sizuka[Izzati] said...

@nuranis iryani: hehe thanks anis :)

sizuka[Izzati] said...

@kak nza: model import tu.hehe.thanks kak :)

~tRah~ said...

wah!gmbr winter 2 cntik...^^

ciskek said...

cantiks cantiks nyer gambar.. nak jugak shoot macam ni. suweeet. hehehe

[sutera kasih] said...

cantiknya gambar2 ni..sy nk jadi model, boleh?hihi

cIk JanNah said...

perghhh pic smua mantop2 la zatti
really very the like with every pix u. chomel jer..

sizuka[Izzati] said...

@trah: hehe thanks :)

sizuka[Izzati] said...

@ciskek: hehe thanks.insyaAllah kalau ada rezeki nanti boleh je :)

sizuka[Izzati] said...

@sutera kasih: hehe thanks.insyaAllah boleh je kalau ada rezeki :)

sizuka[Izzati] said...

@cik jannah: hehehe thanks cik jannah.ingtkan dpt capture your wedding tp mcm xsempat je :P

NOOR FATIN said...

nak booking untuk kahwin nanti boleh? hahaha

awak mmg superb la! :)

fareha said...

tema photoshoot: multiple model.semua cantit

sizuka[Izzati] said...

@noor fatin: HAHA boleh insyaAllah :)

tq :D

sizuka[Izzati] said...

@fareha: yezza.multi-talented models.gituh.

Cik Aada said...

Sangat cantik!! lagi gamba please...:D

sizuka[Izzati] said...

hehehe thanks cik aada :)

Prince Halilintar said...

prince kene byk beljar lagi dr sizuka teknik2 amik gmbr ni...hehe

sizuka[Izzati] said...

@prince: hehehe boleh je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...