Wednesday, July 13, 2011

segera

AMARAN: entri ini ditaip secara laju-laju.maafkan kesilapan bahasa ataupun kesalah ejaan whatsoever apa aku merepek ni HAHAHA.

ok.Assalamualaikum & apa khabar orang kampung!eceh sempat lagi.padahal aku tengah menggigil kesejukan keketaran ni hah.biasa orang online dalam bangunan kan.aku punya entravaganza, online outdoor bawah pokok wa cakap lu.menghadap laut.semata-mata nak internet FREE KAHKAH.itu pun mujur dekat waterfront ni ada internet free.tadi tunjuk muka dekat city library, hampa.tak ada free internet.duhhhh.

angin dekat wellington ni serius sejuk gila oh.tapi kitorang bukan main seronok pusing waterfront tetiap hari.HAHA.encik K ni pencinta alam & kedamaian.dia suka lah main kejar-kejar burung kejar-kejar itik semua tu.memang favourite.HAHA.

ok dah.tengah sejuk ni pun sempat lagi aku merepek kan.HAHA.takpe takpe.tak lama lagi dah nak balik Auckland.komen-komen semua aku baca je.tak sempat nak balas yawww.tapi jangan risau, iooollss selalu ingat uollsss.thanks sebab sudi bertandang menikmati entri auto-publish buatan sendirian berhad itu.ada berapa lagi pun aku dah tak ingat.huehue.

sebagai penutup, hayati lagu ini.HAHA!taklah.

ok sekali lagi.

nah!

segar dari ladang ok gambar ni.pencinta alam & kedamaian bersama pencinta internet.aik?HAHAHA

8 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

brrrr..akak pon rs sejuklah..haha

izzati bg support kat akak dgn tolong like pages ini ya..maceh..:)


Green Fit - Bersihkan Usus Anda

fareha said...

sempat lgi nk on9 kan..hahhaha

Ila Aqilah said...

haha..auto update eh..

sleeping_maniac90 said...

dpt intrnt free mmg syok lalalala

i am S!L4H.. said...

sonoknye die insan itu berada di sana. hahah

Prince Halilintar said...

wow..romantis gitu..hehe

puan sri panda said...

pencinta alam? khai ke haha :) cepatan pulang, kangenn sudaa

duniasicarangkulina said...

eh kirim salam pada En. Kan ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...