Thursday, July 28, 2011

spontaneous Thursday [?]

sekarang, tepat jam 11.50pm 28 Julai 2011.bangun pagi besok haruslah Facebook dengan Dashboard dibanjiri status/entri/luahan perasaan pasal Msia VS Singapore malam nih.pape pun, Go Go Harimau Malaya!

errr ada sape-sape nak sponsor baju Harimau Malaya yang kuning hitam tu tak?aku tengok macam boleh tahan hensem jugak baju tuh.*muka suci mata berkerdipan*

balik Malaysia nanti beli lah izzati oih.

OK.

herm.semalam aku cakap nak post entri lori gula mencurah ke ladang gandum kan?TAK JADI.aku pun tak tahu benda apa aku buat sampai tak sempat nak post entri tu HAHAHA.

dah khusyuk sangat main Tetris Battle dekat Facebook...memanglah hape benda pun tak jadi.

errr ada yang nak challenge?sempat lagi HAHAHA.

oh ya.blog ni sebenarnya still under construction.so, jangan terkejut gugur jantung ke apa kalau hari ni tengok blog ni rupa lain, besok rupa macam lain.HAHAHA.mr.novio punya pekerjaan kreatif lah nih.

mr.novio punya pout dah macam Angelina Jolie NGAHAHAHA.

8 comments:

i am S!L4H.. said...

haha. ni versi new zealand punye joli-pitt ke? hahaha


wahhh blog die mr tu yg edit rupenye. woooo

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selama ni akak masuk blog izzati pakai lappy cabuk akak x nmpk template tepi yg comel ni..mlm ni guna macbook hubby akak..lawo blog izzati ni..

duniasicarangkulina said...

hai izzati..wah posing sama hehe


akak sudah bagitau kan akak tukar ke wordpress...aritu ada mesej di twitter izzati :)

sizuka[Izzati] said...

@silah: HAHAHA dia jolie, i pitt KAHKAH.

aah.die lah rajinnnnnn sgt :P

sizuka[Izzati] said...

@cik betty: HEHEHE thanks cik betty.lukisan mr.novio bt sendiri ngeee.

sizuka[Izzati] said...

@kak sue: hehe pakat :P

haaaa aah la.terlupa pulak.patutla lama tak nampak.ok nanti nak pegi jejak :)

NOOR FATIN said...

dulu pink sekarang biru. ecececeh. sejuk mata memandang. hehe header pun dah baru :)

sizuka[Izzati] said...

teheeee.dia yg tlg buatkan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...