Friday, August 6, 2010

entri takde motif

nama tuan blog ini izzati.sizuka adalah nama komersial untuk tujuan promosi.haha.
anak jati Pahang.warganegara Malaysia.kod tengah kad pengenalan '06'.
IPGM Kampus Temenggong Ibrahim [2007-2009, 2012]Uni.Of.Auckland, NZ [2010-2011]
lepas 3 Disember dah boleh daftar mengundi.haha.


sumpah monyet tu macam energetic gila.haha.tetiba tak faham motif letak biodata dekat sini.haha.tetiba je tak pasal pasal lepas 2 tahun lebih blogging baru terasa hati nak tulis biodata.aigooo pengsan.kann tetiba nak pengsan.tak sesuai.haha.malas nak tulis lebih lebih.biar korang tahu sikit.sikit aje lah.nak lebih kena baca blog ni secara istiqamah.haha.kawan-kawan confirm dah kenal secara mendalam.ini untuk orang-orang yang baru-baru singgah dekat blog nih.yang baru nak bermesra-mesra klik 'sizuka-world-of-life' kalau ada update.haha macamlah ada kan.tapi ada jugak sikit-sikit.kepada yang sangat rajin singgah itu JASAMU DIKENANG.

duk tengok monyet-monyet ni rasa macam comel gila pulak kan.haha.nak buat entri ni macam annoying sikit lah.letak monyet-monyet menyibuk nih.haha.


siapa suka makan roti dengan aiskrim?saya sukaaaaaaaaaa.sebab petang tadi baru lepas makan roti dengan aiskrim neapolitan.walaupun winter,aiskrim tetap menjadi pojaaan hati.haha.lagipun hari ni rasa mood macam tak bagus mana.rasa macam tak sedap hati semua ada.lepas telefon mak tadi baru rasa ceria sikit.kannnn.homesick rupanya.haha~

dah cakap tadi entri ni takde motif sangat.nahhhh nih monyet insaf dah pakai tudung.tapi tetiba cacat pulak sebab tak pakai baju.sila jangan tiru aksi ini.haha

12 comments:

PUPUT said...

ni la klu terlebih rajin kan..hehe..monyet2 tu sgt comel..hehe..^_^

sizukaDeboss said...

hehe kan comel kan:D

ella said...

ooo..entry takde motif eh..haa,ni komen takde motif plak..

umor berapa izzati..?

just nak tau..kalau xnak gitau pon xpe..hehe!

mak_ngoh_selamoh said...

ekekkeee....makngoh lom wat biodate dgn nama sbenar..biarlah begini apa adanya..ewahhh

Mama JnJ said...

boleh buat resume dah ni dik..
.....oh aiskrim+roti..adehh..susah betul cari kat tmpt akak tu..kalu dekat..lambat jelah tmpt makan2 yg sedap ni.time2 mcm ni memang periuk belanga bersih je..malas nak masak, kalu masak pun utk jnj..
kalulah ada tmpt mkn yg dekat..maksudnya..yg ringan2 saje cam eskrem yg dsebutkan..
ewah panjang pulak kali ini..
soriii

molmolla said...

monyet cute!

sizukaDeboss said...

ella, dah ada keyword dalam entri tuh.haha.lepas 3 disember dah boleh daftar mengundi.maksudnya???jeng jeng jeng.haha saje suspen.tahun ni 21:)

sizukaDeboss said...

mak ngoh selamoh, hehe nanti nk tggu mak ngoh buat biodata jugak.hehe~

sizukaDeboss said...

mama jnj, hehe sedap kan aiskrim+roti.bt sndiri je guna roti putih.roti gardenia pun hentam je lahh.beli aiskrim sebekas.memang syok!:D

sizukaDeboss said...

tengs molmolla.*wakil monyet tapi bukan monyet*haha~

nza said...

hi.hi.hi......mcm org tgh tension jerrr...rindu kg ek????

sizuka[Izzati] said...

hehehe.aah sis.bile dh teringat tu mcm2 lah tulis dlm blog ni:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...