Tuesday, August 3, 2010

raja monopoly.ngahaha~

siapa cakap izzati tak terer main game komputer?jangan ingat tangan yang main masak-masak tanah dalam tempurung ni sebarangan tahu.haha.tengok tengok tengok.tengok siapa bankrap dulu.KAHKAH.gila jahat kan aku.tapi nak buat macam mana.ada orang terer main zombie.ada orang terer main cooking academy.ada yang lain terer main burger island dan sewaktu dengannya.saya?kali ni cover monopoly pulak.i am the king of monopoly.kan.hahaha.siapa nak lawan monopoly dengan saya?addicted oh main benda alah nih.rasa macam zaman dulu-dulu main saidina tak pun jutaria.haha seronok pegang duit tebal-tebal.bina rumah berderet-deret.cumanya monopoly ni macam pening sikit.macam kena fikir lebih sikit.bukan macam saidina sesukahati bina rumah hotel bersepah sana sini.haha.lepas tu ini versi digital.nak pegang duit tebal-tebal?mimpi lah kau.haha.semua klik sana sini je.tapi bila menang dan victory boleh print screen macam ini.wah seronok tak terhingga.HAHA.

ini apabila sudah tiba the end of the game.Sizuka's Victory.sukaaaaaaaaaaa gila.hahaha.komputer kalah.king of games pun kalah.eh bukan.king of zombie.haha ampun ampun pakcik syaff.eh pakcik pol.aku menang kan?nak lawan lagi?hahaha~

ini buktinya assignment berderet tapi takde keje nak buat.hish hish hish.ko baca ni pol?pergi buat assignment sana.haha lepas ni challenge apa lagi?aku on je game lain.tumblebugs pun layan.cuma zombie bukan bidang kepakaran aku.itu hak milik kau sepenuhnya.haha~

10 comments:

Anonymous said...

haha...nasib jer!!:p

sizukaDeboss said...

tak perlu nak ber'anonymous' pol.haha.nasib pun nasiblah.dah ak lucky kan nk bt cmne.kahkah~

ella said...

teringat plak masuk sekolah rendah dulu main saidina ngn kawan2..sejak dari tu sampai sekarang dah tak prnah main..rupa2nya ada jugak game ni eh...?

hehe,btw...tahniah tahniah...siapkan assignment cepat..!!

=)
=)

sizukaDeboss said...

ade ade game nih.buleh google lepas tu install.seronok:D

tengs tengs.baiklah besok bru bt assignment.hihi~

nza said...

wah teror tu....

sizukaDeboss said...

hihi.tengs sis:D

Hamzah Ian said...

wa~~ 3 kamera??

sizukaDeboss said...

erk.aah.tp kan encik hamzah komen tu mesti utk entri atas kan?blog ni tmpt komen belah atas.hehe~

Prince Halilintar said...

lepas ni ade lagi x "baby" baru awak?hehe

sizukaDeboss said...

insyaAllah ada lagi kot.kot Holga pulak ke.hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...