Monday, August 16, 2010

gila kamera

Salam.sekarang izzati dah buat tabiat update blog pagi-pagi lepas Subuh.dekat sinilah.dekat Msia mungkin ada yang tengah bersahur ataupun sedang berqiamullail mungkin.Alhamdulillah~

oh ya entri ini sangat banyak gambar.untuk orang gila kamera*sudah tentu saya tiada lainnya* photography is everything.kalau bosan photoshoot, kalau happy photoshoot, kalau sedih pun photoshoot.inilah dinamakan cintaaa.tetibaaa tak pasal-pasal.haha.bagi saya puasa tidak menghalang untuk berhibur dan berlibur melalui fotografi.because photography is fun.photography is art.tengok tengok izzati dah mengeluarkan ayat majalah beliau.hahaha.


jangan sesekali membayangkan bagaimana izzati berhasil mendapatkan angle ini.tak sopan.sangat tidak sopan.JIKA ada orang tengok.tapi masa ni i berdua dengan Fareha je.jadi peduli apa aku.haha~


mencelah sekejap.eh he.saya SELALU photoshoot dekat lokasi ini.sebab?sebab sangat dekat dengan hostel.dan ada port yang sangat awesome.kalau tengok gambar-gambar berlambak dalam facebook tu sebenarnya dah takde tempat lain dah.memang inilah tempatnya.jadi jangan cakap 'izzati tu selalu jalan-jalan lah'.memanglah jalan-jalan tapi dekat tempat sama je.lagi satu sebab bukan merangkak-rangkak.haha.kalau merangkak-rangkak itu hantu ju-on.eewww~eh belum bagitahu nama tempat tu lagi kan?nama dia Auckland Domain.besarrrr gila.macam mana nak cakap.ada banyak padang.ada padang ragbi,padang bola,padang main kejar-kejar dan padang untuk bergolek-golek hindustan.ahaha~dan ada Winter Garden yang sangat awesome.gambar bunga-bunga bawah ini adalah dari Winter Garden.cantik bukan?





ada dua Garden House *mungkin.izzati cakap mungkin sebab izzati tak pasti*.satu adalah Winter Garden dan satu lagi adalah...erm Bukan Winter Garden.haha.ciss sesukahatimu memberi namaku.alaaaaa betul tak tahu.lagipun sebab dalam itu tak sejuk macam dalam Winter Garden.dalam itu panas macam Msia.dan sangat bahagia masuk dalam itu waktu winter macam ini.Malaysia I miss you~

okay next picture please.haha~




kalau rasa cantik komen.kalau rasa tak cantik pun komen jugak.because other's opinion adalah sangat precioussss bagiku.ecewahhh gituhhhh~

baiklah.get ready for a super-busy day.lectures 6 jam non-stop.bersiap sedialah izzatiii.
'May I be excused?My brain is full.'
kalaulah boleh cakap macam itu dalam kelas.bahagiaaaaaaa~

23 comments:

ber_u_wang said...

satu kerja seni agak menarik...

Prince Halilintar said...

wah photographer hebat juga kamu ni..

sHaiRA haIFA said...

cantik gambar2 tu..

lecter 6jam tanpa henti..adoii leh gila kok..

nza said...

kreatif n brbakat..akak pn gila kamera..bygkan kt dlm hbag ada 2 kamera digital n kt umah ada dslr n brangan nk beli lg...suka snap pic anak2 ttp xsuka brgmbar..he..

sizuka[Izzati] said...

ber_u_wang: kerja seni ini memang menarik untuk orang yang gila kerja seni [ok ayat berbelit:P]

prince halilintar: tak hebat mana.masih belajar:)

shaira haifa: thanks dik.memang boleh pengsan balik nih.haha~

sis nza: thanks.hehe.kite geng lah mcm tu.hihi.tu sbb slalu nmpk gmbr farouk ngn naurah je.gmbr sis xbyk.hehe~

Onelove...Jambu merah warna said...

sangat seni..ikhlas nih..
kite pun suke jgk amek2 gmbr..huhu..
tp x pndai sgt..T_T

sizuka[Izzati] said...

hehe takpe buleh belajar.thanks ye:)

YOUsoF said...

Gambar² yang cantique.. thumbs up! ;D

sizuka[Izzati] said...

thanks:)

✿NAZIRAH✿ said...

kite pon suke tgkap gmbar...tpi tgkap gmbar sendiri...hihi..ni mesti pkai kamera elok kan...cantik je gmbar...nanti nak curik gmbar 1 2 boleh?hihi...

miss faten said...

YES SGT SENI ITU GAMBAR - GAMBARAN :D *wah ada perkataan baru!* btw I love gambar pegang payung polka dot yang diambik dari angle ehem ehem itu ;PP Nice shot izzati :))


By the way, phrase yg tidak dapat dilupakan -->
"bagi saya puasa tidak menghalang untuk berhibur dan berlibur melalui fotografi" :D

sizuka[Izzati] said...

nazirah: hehe.kamera besar warna hitam:P.thank thanks.buleh buleh amek je.hehe~

miss faten: gambar-gambaran.gituhhh~haha itu shot memang kalau tak nice tak tahulah sebab posing melampau.muahaha.

hehe.memang tak lupa lah:)

nik rosmawati said...

cantik pic tu..akak pun gile kamera..hehe

atiqah xx said...

gamba payong seketol tu amat menarik p'hatian ~izati, nanti aku kawen, sroh ko jdik photographer la.save sket~ haha...

Amni said...

cantik! amik sendiri ke?

sizuka[Izzati] said...

sis nik: hehe thanks.kite geng la:)

cidot: kan.hehe.buleh no problem:)

amni: thanks.aah sndiri amek.hihi~

PUPUT said...

sizuka..lawa pic2 ni...suka pic yg kat atas ngn bwh tu..camne nak edit gmbar bg kaler cam tu ek..ajar la akk dik..gmbar bunga yg ada tulis sometimes even to live...pastu cam gmbar bear tu, gmbar kasut tu yg ada tulis winning is all...tu..suka la pic ngn kaler2 pudar camtu..ajar la ye..^_^

sizuka[Izzati] said...

hehe buleh buleh.nanti sizuka buat entri pasal edit gambar ea:)

Cik Sara said...

Cantik semua gambar-gambar tu.. pandai cari angle... memang talented..

sizuka[Izzati] said...

hehe.thanks.

sYafIkJacK said...

teringin jugak nak memiliki kamera yang mahal tuh , tp lom ad rezki ag , huhuhu

sYafIkJacK said...

teringin jugak nak memiliki kamera yang mahal tuh , tp lom ad rezki ag , huhuhu

sizuka[Izzati] said...

hehe insyaAllah ada rezeki nanti mesti dapat punye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...