Friday, August 20, 2010

tetiba terfikir

tetiba terlintas di fikiran [padahal boleh je nak cakap 'terfikir'.punya nak keluar ayat drama.haha] terasa nak buat contest dekat blog.tetapi tak terfikir olehnyalah pun nak buat contest pasal apa.photography ke.seni melukis ke.seni menconteng ke.atau seni bermain congkak?apakah perkaitan mereka semua ini ?adakah saudara atau cuma kenalan biasa?apakah kejadahnya izzati merepek merapik ini?ini cuma khayalan belaka.hahaha.sorry sorry ter'over' mengarut.mesti ada yang dah fikir apasal izzati annoying gila dalam entri nih.mintak maaf mintak ampun.biasalah kepala sudah ting tong sebab minggu depan ada 3 assignment kena submit T____T.ahhhh pedulikan semua itu.itu semua hal dunia.habis itu ini hal planet marikh ka?bukannn bukannn.saya bukan alien.tetibaaa.haha.baiklah terus ke titik pertemuan [straight to the point], jika anda berminat untuk mengutarakan*bukan mengselatankan* pendapat anda tentang jenis contest yang patut sizuka anjurkan, sila jangan malu jangan segan hantarkan penyertaan anda dengan menekan butang 'commentos' di atas sana dan silalah taip tanpa segan silu kerana sesungguhnya tiada orang lain yang akan melihatnya melainkan anda dan saya*selaku penganjur*sahaja.meski belum termaktub lagi apakah jenis contest yang diadakan, maka dengan ini saya dengan senang hati mengumumkan hadiah untuk pemenang utama ialah pakej melawat izzati di NZ.OH TIDAK.bukan sponsor.haha okay okay main-main je.alaaaaahhh tengok tuh dah nak klik butang pangkah lah tuh.gurau-gurau sikit cepat sentap ye?bulan puasa mesti??SABAR.hadiah itu surprise.kena tunggu pengumuman hari raya.erk kaitan?haha~

sebenarnya dah ada idea dalam kepala tapi mana tahu korang-korang ada idea yang lagi bernas dan cergas macam dalam pintar pintas atau joe jambul.gituhhh~

ini semua memang tetiba terfikir.bukan sengaja fikir.sebab tak pernah buat contest dan tetiba terasa nak buat contest dan rasa seronok tengok orang buat contest dan...rasa-rasa sukses ke izzati nak buat contest?

p/s: lambat lagi sebenarnya plan nak mulakan contest ni*sebab tak cukup ongkos+masa*tapi bak kata orang sediakan payung sebelum hujan,nanti dah hujan kalau takde payung basah pulak.ehhh tetiba explain pasal peribahasa apasal.haha.orang putih cakap ini peringkat drafting.prevention is better than cure.welcome to the club.[tak pasal-pasal je kau ni izzati]

mahu tidur sudah.dekat Msia baru nak berbuka ye?Selamat Berbuka semua.sekarang disini sudah jam 11.10pm.tolak 4 jam dapatlah waktu Msia sekarang.baiklah sebelum izzati tetiba memulakan kelas matematik darjah satu tambah tolak bahagi darab eloklah pergi lari jauh-jauh dulu.saya cakap jauh-jauh je.bukan laju-laju.nanti ada yang report dekat mak cakap izzati suruh lari laju-laju sampai semput tak cukup oksigen jadi kena buka puasa.haaaaa jangannnnn.saman nanti.haha~

8 comments:

PUPUT said...

haaa..buatla ye..nnt sis masuk pyer..samat berbuka sizuka..^_^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

joe jambu...retro aku rasa

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

ngahahaa...kak sizuka nak sponsor g NZ la..sya nak menang laaaa~~weheeww...sis,,buat cntst yg lain drpd yg lain kayh,,,sy nak menyibukkan diri ikut cntst nnt...hehe

sizuka[Izzati] said...

sis puput: hehe insyaAllah sis:)sis mesti kena join.heee~

brutalsolo: memang retro:P

kelly: heeee.memang ingt nk bt contest lain dri yg lain.tp itulah tgh berfikir2 mcm mana nk bt lain dri yg lain ituh:P

✿NAZIRAH✿ said...

buat la contest gambar paling spontan...kirenya gmbar tu dari ape2 saja gmbar yg bergaya spontan (jgn lucah sude) ..maybe gmbar spontan tu gmbar paling hodoh kite ade ke, gmbar paling bergaya ke..spontan katekan, ape2 pon boleh jadi kan..hihi

sizuka[Izzati] said...

hihi.okeh cool.thanks for the idea:)

nza said...

wow...bagus 3X....rasanya contest brkaitan dgn fotografi kot cz sizukakn minat....

sizuka[Izzati] said...

sangat suka dengan idea itu.hehe.mesti sesuatu yang berkaitan dengan gambar dan foto.huyeh~:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...