Sunday, August 1, 2010

gusti wrestling wwe

siapa suka tengok gusti dulu-dulu?siapa kenal The Rock?siapa kenal Stone Cold Steve Austin?dulu saya sebut nama dia 'setonkol stib ostin'.dulu masa muda-muda saya suka tengok gusti.tiap-tiap malam kalau tak rasa mengantuk bukak tv3 tengok WWE.hoih sape terkejut bila tahu izzati masa zaman muda minat tengok WWE tu?haha.tapi sumpah diorang memang ganas gila.tumbuk sepak terajang terbang terbang lalu menghempuk kepala musuh dengan kerusi besi.lawan dalam sangkar.uuuuuuuu ganasssss~sekarang dah takde masa nak layan WWE.namun nama-nama besar dalam WWE masih boleh sebut dengan jayanya.haha.punyalah impak WWE kepada insan kecil macam saya.dulu la kecil.sekarang dah besar.haha.kalau tak silap dulu saya pernah kumpul sticker penggusti wwe.selalu beli dekat pekansari.haaaaaaaah?haha saya pun nak gelak.

5 Ogos ni ada WWE Smackdown Live Tour 2010 dekat Auckland.whoot whoot mereka datang Auckland!punyalah seronok tapi mesti kena kecewa sebab poket bocor dan tak mampu untuk mengeluarkan $50 untuk sekeping tiket.wak lu tiket paling murah tu $50.haha~simpan dalam hati je lah.mungkin boleh tengok dekat SKY tv nanti.diorang cakap Rey Mysterio ada.wah wah wah.saya suka tengok dia.sangat hyperactive kalau lawan.kejap sana kejap sini.tahulah kecik.lepas tu bila menang macam best je kan.hahhhhh dah mula nak cerita pasal dulu-dulu lagi.dah dah sambung lain~

ini Big Show dengan John Cena.tak tahu mereka ada tak nanti.tapi saya selalu tengok mereka lawan dekat tv3 masa dulu-dulu.asal MC jerit BIG SHOWW!terus cari-cari mana Big Show.haha punyalah kan.padahal Big Show tu antara manusia terbesar dalam sejarah WWE.tak susah nak cari dia.erm saya suka masa dia ada rambut dulu berbanding sekarang.kan sesuka hati kau nak komen rambut dia.haha.John Cena sangat cool.dan juga sangat besaaarrrrr.eh kenapa mereka mesti besaaarrr ye?oh ya kan dah nama pun gusti.otot-otot mesti kena bagi kembang setaman.kalau kecik mesti habis kena lanyak dengan orang-orang besar macam Rikishi.hah siapa ingat Rikishi??saya ingat.haha~

mereka ialah half-brother.siapa tahu?saya tahu.haha.dulu saya paling banyak sticker The Undertaker sebab dulu saya rasa dia hensem sangat dengan rambut panjang mengurai dan muka garang arrrr.the best moment bila dia masuk dengan motor besar dia tuh.masa tuh rasa macam nak melompat 'go undertaker!'.haha dah over dah aku nih.muka dia garanggggg.takot~adik dia Kane sekarang tengah meletop.dulu Kane rambut panjang.nak sama geng dengan abang dia mungkin.sekarang Kane dah takde rambut.hah kau nak komen rambut Kane pulak izzati?haha dah dah.taknak komen.tapi saya suka dia masa dia ada rambut dulu.kannnn nak komen jugak.haha~

biasalah kan adik beradik saya memang suka bahagi bahagi orang ni minat siapa orang ni minat siapa macam bahagi Power Rangers dulu.angah geng The Rock, kakde geng Stone Cold, saya geng The Undertaker.yang adik bawah-bawah belum masuk era meminati WWE lagi masa tu.haha.kalau perasan yang minat WWE ni semua perempuan.kahkah.memang memang memang pelik.mungkin sebab tu semua garang.haha mungkinkah?*tetiba macam lepas ni ada episod baru 'jawapannyaaaaaa?'*

dah izzati orang tak faham apa kau mengarut.haha.

13 comments:

azmihamin said...

kita g next year la zati.. aku nk g tapi kebocoran poket gak..hahaha.. owh wrestlingku~~

Ryna Tri Asmara said...

saya pun tengok WWE masa kecil dulu ! :D tengok dengan abang lagi. hehehe~ saya minay rey mysterio & john cena (.n_n)Y

sizukaDeboss said...

azmi: next year ade lg ke weh?mse tu kite dh kaya eh?mse tuh dh jahit poket eh?:P

sizukaDeboss said...

ryna: oh hehe minat gak ke.hihi.ingt xrmai minat gusti.oh fan rey dgn john cena nih.mehla dtg auckland.dorg dtg cni nnti:)

nza said...

boleh geng la dgn beby kt umah nie...minat sgt dgn WWE tu...
mahainya tiket tu..2 blm ditukar ke RM.....

Mama JnJ said...

sizuka..dulu kak minat edge..laa ni dia da join geng jahat..mencikk

PUPUT said...

wahhh..leh la g tgk dorg live ek..puput xsuka wrestling..tp suka kat triple H sbb hensem n seksi..hehe...

azmihamin said...

dia dtg every year la... masa tu ko dah kaya..hahahah ko leh belanja aku..
huhu...

ella said...

peliknya korang...sungguh tak sangka.saya tak suka tengok wrestling..rasa2nya takde lagi kot dalam famili y suka tengok wrestling..masa kecik2 kitorang layan roda impian je kot..haha!

sizukaDeboss said...

sis nza: oh ye ke?hehe beby here i come!geng dgn akak jom!:)

mama jnj: hoh edge pun cool jgk.betul2 msuk geng jht.tak suka T___T

sis puput: hehe triple H forever kan~

azmi: oh iye?kalo ak kaye bmkne ko pun kaye lah kan.haha.no belanja belanja.duit sndirik ada.kahkah

ella: hehe pelik tu yh special.eh roda impian?layan jugak layan jugak.putarrrrrr!:D

CheQ PP JoY said...

wahaha..samela kite..akak time skola dulu pon rjin tgk wwe..tp mse 2 stil wwf..lepas the rock xde, akak minat john cena..wehehe..dia nmpk cute lor.

sizukaDeboss said...

hahaha.betul betul.

ijatnuar87 said...

heheheh...dari wwf,smpai la wwe,ambe ttp minat the undertaker...sbb smat,hehee...napok ganah jah,dari lagu limbizkit,smpai la lagu kematian nih,hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...