Friday, August 6, 2010

Junior tapi bukan Super Junior

hari ni tak dapat jumpa Junior.sedih tapi apakan daya.semalam punya excited nak Skype dengan Junior.tetiba hari ni Flatbush [sekolah Junior] ada connection problem T___T.jadi kami semua tak dapat Skype dengan anak-anak murid tersayang.*sob* kan drama tetiba.haha.lepas tu hari ni saya dapat special kit untuk ajar Junior sebab Junior belum boleh baca macam orang lain.memang baru sangat masuk sekolah.baru 5 tahun.like so comel kan baru nak belajar A Apple B Boy C Cow segala.teacher pun seronok tak terhingga.haha.macam aku pulak nak belajar A B C.tapi sungguh.excited betul nak mengajar guna kit ni.tunjuk A lepas tu tunjuk gambar.what is this?kan.dah nampak saya yang lebih excited dekat situ.lepas tu fakta baru tentang Junior.beliau kanak-kanak hyperactive.patutlah tak pernah reti duduk diam depan komputer.kacau orang sana sini.tapi masih sangat comel.paling comel bila Tom dapat mesej dari Louise [cikgu kepada Junior] pagi tadi lepas kami semua dah siap-siap kemas...

'we can't make it for the Skype Session today due to connection problem and we can't access bla bla bla.then..JUNIOR IS VERY UPSET...'

oh my...comel gila boleh?touching sangat=)
Junior u miss me?hahaha gila perasannnn~

siapa yang tak tahu siapakah gerangan Junior ini sila klik sini

7 comments:

[z@ck] said...

sapa Junior?

PUPUT said...

ABC cokodok basi bangun pagi xgosok gg..^_^

sizukaDeboss said...

zack: anak murid Skype ak:D

sis puput: hihi lagu zmn muda2:D

Mama JnJ said...

hoho..karang en.kan jeles ngan junior..
err..tak kot

sizukaDeboss said...

hihi beza umur jauh sgt tu sis:P

Amni said...

mengajar tadika ke? tak paham nih! adei...

sizukaDeboss said...

eh bukan bukan.hehe primary school dekat NZ umur 5 tahun dah kira Year 1:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...