Tuesday, August 31, 2010

Malaysia & Azman:)

Salam Ramadhan & Salam Merdeka.tetiba rasa rindu dekat sekolah.ehhhh tetiba kau izzati.apa kaitan sekolah dengan merdeka?ehem ehem.seingat saya, kalau hari merdeka dekat sekolah dulu mesti ada countdown malam merdeka. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 merdeka!oh iya? lebih kurang macam itulah.besoknya kan cuti.cikgu-cikgu sejarah akan 'memaksa' kami-kami ke dewan menonton filem patriotik.bila cuti pelajar mahu tidur, cikgu.tapi hari merdeka, jiwa mesti merdeka.itu cikgu sejarah cakap.dipaksa itu istilah awal-awal masa belum start filem lagi.sejurus filem bermula, adegan airmata memang tak henti sampai filem habis.sejurus filem habis.tisu tisu tisu.masa itulah cari tisu.masa sedang menonton tak risau tisu dok ceruk mana.hahaha.

itu cerita zaman sekolah.dipendekkan cerita...
Happy Birthday Malaysia.i miss you.semoga negara kita akan selalu aman dan harmoni sepanjang zaman.semoga negara kita akan dijauhkan dari malapetaka dan bahaya.semoga keadaan negara kita akan kembali normal.semoga rakyat kita akan jadi normal seperti dahulu kala.kerana zaman sekarang ini sudah banyak abnormal dan cacat cela sana sini.orang tak habis habis buang bayi.tak faham.orang tak habis habis bunuh tetak orang sana sini.orang tak habis habis culik budak.orang tak habis habis buat benda-macam-tak-ada-otak.i mean...kalau pakai otak tak boleh ke?orang utara cakap akai ada ka?saya tak faham.macam-macam video dah ada dekat fb itu.macam-macam.kadang-kadang rasa penat tau.sekejap video ni sekejap video ni.oh Allah,lindungilah kami~

siapalah Azman dekat tajuk entri izzati tuh.oh?siapa dia ini?ini ialah rakan seperjuangan saya disini.ini Azmanuddin.tak pasal pasal tetiba melekat gambar dia dekat sini apahal.oooooh hello sabar sabar.Happy Birthday Angah.[kami ramai-ramai panggil beliau 'Angah']YES birthday dia sama dengan birthday Malaysia.menarik bukan?alahhh kalau nak cakap lahir sama dengan hari merdeka ramai lagi kot masuk paper. shut up.tahu email beliau apa?anakmerdeka_89@yahoo.com.sori angah ter'promote' dekat sini.hehe.jangan siapa berani hantar spam dekat beliau.kalau ada saya saman.ada siapa lagi emel dia beralamat anakmerdeka?saya rasa tak ramai mungkin.kalau ada anda di luar sana, tahniah saya ucapkan:)

matahari di NZ semakin memanas.tangan ni makin menggigil nak pergi shooting.oh oh dan oh.mid-sem holiday adalah sangat bahagia.bahagia sebab dapat bangun lambat.itu satu.dan bahagia lain-lain ialah kita cerita lain kali.haha.

selamat jalan romeo.tetibaaaaa~

12 comments:

[z@ck] said...

sini panas tapi hujan..terbantut nak kuar jenjalan..huhuhuhu

sizuka[Izzati] said...

oh?dkt sini dh bpe hari xujan mlmpau.agk menggembirakan hati.hehe~xlama lagi hilanglah ujan tuh:)

fatalist said...

selamat hari merdeka..nanti blh g shooting bagai nk gila sbb skrng dh cerah

sizuka[Izzati] said...

kan kan kan.seronot!

sHaiRA haIFA said...

hpy bufday angah..=)

sizuka[Izzati] said...

hehe:)

d_tieah said...

Epi befday juga tuk anak merdeka tu..
Aku pun teringin gak nak lahir 31 ogos..
Haish..
Huhu..

sizuka[Izzati] said...

thanks[wakil anak merdeka]kekekeke~

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

slmt hr kebangsaan n slmt hr raya =)

sizuka[Izzati] said...

selamat juga:)

nza said...

dan cikgu2nya xcuti cz kena g ke padang utk brbaris...hi...

sizuka[Izzati] said...

hehe.betul betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...