Thursday, August 19, 2010

yang happy dan yang kurang happy

Salam.hari ini ada yang happy ada yang kurang happy.sini kakak nak cerita yang happy dulu.yang kurang happy tunggu di akhir rancangan.gituhh.pasaipe tetiba aku jadi kakak?ibarat macam kakak nak bacakan bedtime stories dekat adik-adik je.okay ibaratkan aje lah ye?
macam biasa tiap-tiap hari Khamis kitorang ada school visit.minggu ini ialah High School yakni sekolah tinggi.haha.sekolah menengah okay tuan-tuan puan-puan.macam biasa memang jakun dengan sistem sekolah yang super-awesome dekat sini.ada sikit rasa nak pengsan sebab besok kena hantar report untuk 4 minggu.tapi izzati baru buat yang seminggu.macam mana itu?

ini nama dia melepaskan gian dah lama tak beratur dekat kantin sekolah.ingat zaman kecik pendek-pendek dulu suka menyusup bawah besi-besi nih.haha~mentang-mentang pendek kan.sukahati potong barisan.lalala~

picture of the day.ini suka-suka je.okay next please!

ini geng saya semua sekali.kalau bab gambar memang paling menang.haha~

balik school visit pukul 2.30pm lepas tu ada kelas ESOL pukul 3-5pm.haaaaa lepas itu yang paling terbaik.ada perjumpaan dengan Minister of Tourism Msia.beliau datang NZ untuk tourism Msia dan nak jumpa students dekat sini.jadi rasa diri macam bertuahlah kan sebab dapat berbuka puasa dekat Hyatt Regency Hotel.orang cakap rezeki jangan ditolak.betul?:)

mintak maaflah.tengah-tengah makan baru teringat nak ambik gambar.HAHAHA.kantoi lapar sangat tuh.memang terbaiklah.dapat makan sate, nasi goreng kampung dengan mi goreng ala mamak.errr walaupun memang bukan mamak yang masak.ahaha.tapi memang sangat terbaik.errr*lagi* makanan mana pernah tak awesome bukan?haha~

merah-merah dekat pipi budak tudung putih itu bukanlah sebab beliau tertumpah blusher dekat pipi.haha.itu sebab sejuk sangat.pelik kan macam orang putih pulak aku nih~

ini dapat dalam goodie bag tourism Msia.tetiba tadi rasa macam tengah makan dekat Putrajaya*bak kata Fareha* dan bukan dekat Auckland.tetibaaaa nak rindu Msia boleh?tetibaaaa~

dan lagi satu ini.mini keyboard ini sudah sampai ke hak milik daku.ooooh ini bukan mahal.HAHA.ini mainan sahaja.takut nanti mid-semester break menjadi terlalu sangat bosan jadi sukahati beli walaupun poket kering.biar poker kering janji hati senang betul?

ini berita kurang happy.hari ini super-busy.pagi tadi sebelum pergi sekolah tak sempat blogwalking.balik bilik pun dalam pukul 8.00pm.balik sahaja terus terfikirkan pekerjaan yang berlambakan.kebanyakan semua perlu disetelkan besok.betapa hati ini meronta nak jalan-jalan blog rakan-rakan.namun apakan daya.dahhhh keluar dah ayat drama dia.haha.sangat minta maaf semua.lepas ini kena kejar homework lagi, report segala.ini belum ada anak lagi.kalau tak dengan anak masuk waiting list.haha~

13 comments:

Prince Halilintar said...

kene pandai manage time lar..prince pun bz jugak ..tapi pandai2 tgk waktu free gi blogwalking..hehe

sizuka[Izzati] said...

baiklah.menurut perintah:)

HaNTwO said...

wahhh blogger yang tegar ni hehe...wat keje dulu sampai siap....baru leh BW ngan senang hati...kalo nak berbicara pasal masa memang xpernah cukup...tul x cik izzati? ;)

sizuka[Izzati] said...

sungguh tepat sekali.setuju 101%!:D

Balqis said...

huhu..bestnye blaja kt NZ..huhu~~~

sYafIkJacK said...

haish , seb bek tgkp gmbr mknn tuh , LAU tak mmg pelahap da nme nye , hehehe

miss faten said...

Hee :)) Cik Izzati, takpe kalau takde masa nak blogwalking awak update sudah cukup :P Erk itu bagi sayalah -__- BTW, susah begini ek, busy sungguh sampai kalau ada anak pun leh masuk waiting list :PP Lols.

nza said...

best gitu brbuka kt hotel gitu.....sronok la...

sizuka[Izzati] said...

balqis: hehe alhamdulillah:)

syafikjack: haha sgt betul itu.kalau tak memang dh kantoi sgt:P

faten: haha thanks sbb slalu dtg cni tau.erm dan itulah mslhnya.sbb itu nk kawen lpas abes belajar dan barulah masa itu ada anak.bru anak sndiri xmsuk waiting list.haha~

sis nza: hehe bestttt.alhamdulillah~

Gee said...

whoa sumandak...jan stress ye (wah..pndainya sa ckap..keja sa pun betimbun juga hehehe)..mmg masa x pnh ckup tu..sa pun kekadang ja dpt bw..itu pun kdg2 tetido2 dpn lappy..hehehehehe

sizuka[Izzati] said...

hehe tetido dgn lappy?skali skala ok kot bru nmpk bz.hihi~

NOOR FATIN said...

sedapnya makanan itu :(

sizuka[Izzati] said...

hehe org dkt Msia mesti mkn lg best:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...